Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Assassin's Creed Origins düşman level artışı nasıl kapatılır?

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Assassin's Creed Origins düşman level artışı nasıl kapatılır? Merhaba arkadaşlar. Ben Assassin's Creed Origins oynuyorum. Levelim arttıkça düşman leveli de artıyor, bunu kapatmak istiyorum, benimle aynı seviyede olmasın istiyorum, nasıl yaparım? Şimdiden teşekkür ederim.

Assassin's Creed Origins düşman level artışı nasıl kapatılır durumunda en hızlı sonuç veren yöntemler aşağıdaki sırayla denenebilir.
Oyun içindeki düşman seviye ölçeklendirmesi genellikle deneyim kazanma dengesi için tasarlanmıştır ve bazı ayarlarla değiştirilebilir. Bu ayarların kapatılması oyunun genel zorluk seviyesini etkileyebilir.
Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Oyunun zorluk ayarları menüsünde seviye ölçeklendirme seçeneğinin aktif olması.
  • Oyunun güncel olmayan sürümünün kullanılması.
  • Kayıt dosyasında meydana gelen bozulmalar.
  • Oyuna eklenen modların veya üçüncü parti yazılımların çakışması.
Assassin's Creed Origins düşman level artışı nasıl kapatılır çözüm adımları
  1. Oyunun ana menüsünden 'Ayarlar' seçeneğine gidin.
  2. Ardından 'Oynanış' veya 'Zorluk' menülerini kontrol edin.
  3. Seviye ölçeklendirmesini kapatma veya manuel ayarlama seçeneğini bulun ve devre dışı bırakın.
  4. Eğer böyle bir seçenek yoksa, oyunun güncel en son sürüme güncellendiğinden emin olun.
  5. Oyun dosyalarının bütünlüğünü oyun başlatıcısı (Ubisoft Connect vb.) üzerinden doğrulayın.
  6. Eğer oyun modları kullanıyorsanız, hepsini geçici olarak kaldırıp sorunun devam edip etmediğini kontrol edin.

Kişi Yorumladı
Geri