Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Assetto Corsa yükleme sırasında "car is damaged ve audio" hatası veriyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Assetto Corsa yükleme sırasında "car is damaged ve audio" hatası veriyor Merhaba, düne kadar oyuna çok iyi bir şekilde girebiliyordum. Ancak singleplayer moduna girdikten sonra sorunlar yaşamaya başladım. Online oyuna girerken yükleme belirli araçlarda takılıyor ve oyun atıyor. Oyunu dört kez silip tekrar yükledim, modları da aynı şekilde kurdum ama hâlâ düzelmedi. Yardım ederseniz çok sevinirim, oynamak istiyorum.

Assetto Corsa yükleme sırasında "car is damaged ve audio" hatası veriyor hatasında en hızlı sonuç veren yöntemler aşağıdaki sırayla denenebilir.
Oyun dosyalarının bozulması veya modlarla ilgili uyumsuzluklar bu tür hatalara yol açabilir. Sürücülerin güncel olmaması veya sistemde çakışan programların bulunması da sorunu tetikleyebilir. Sorunu çözmek için atılacak adımlar belirlenmiştir.

Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Oyun dosyalarının bütünlüğünün bozulması
  • Kurulu modların çakışması veya hatalı olması
  • Güncel olmayan ekran kartı veya ses sürücüleri
  • Oyun dosyalarına erişim izinlerinin eksik olması
  • Arka planda çalışan çakışan uygulamalar

Assetto Corsa yükleme sırasında "car is damaged ve audio" hatası veriyor çözüm adımları
  1. Oyunun kurulu olduğu klasöre giderek oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamak için Steam veya kullandığınız platformun dosya doğrulama aracını çalıştırın.
  2. Ekran kartı ve ses kartı sürücülerinizi en son sürümlerine güncelleyin.
  3. Tüm kurulu modları kaldırın, ardından oyunu başlatmayı deneyin. Sorun devam etmiyorsa, modları teker teker kurarak hangi modun soruna neden olduğunu tespit edin ve uyumlu sürümlerini kullanın.
  4. Oyunun ve modların kurulu olduğu klasörler için yönetici haklarıyla tam denetim izinleri verildiğinden emin olun.
  5. Oyunun ana kurulum klasöründe bulunan veya oyunu başlatan tüm gereksiz dosyaları veya eski mod kurulumlarını temizleyin.

Kişi Yorumladı
Geri