Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Assetto Corsa'da ngg sunucusuna girilmiyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Assetto Corsa'da ngg sunucusuna girilmiyor Merhaba oyunu ilk indirdiğimde girebilmiştim daha sonra biraz oynadım. Sıkılınca Single gireyim dedim o zamandan sonra asla ngg sunucularına giremedim. Oyunu 5 kere sil indir yaptım. Modlari manuel kurdum. Acaba neden giremiyorum?

Assetto Corsa'da ngg sunucusuna girilmiyor hatasında en hızlı sonuç veren yöntemler aşağıdaki sırayla denenebilir.
Daha önce sunuculara girebilmişken şimdi girememeniz, oyun dosyalarında veya yapılandırma ayarlarında bir sorun olabileceğini düşündürmektedir. Oyun dosyalarının bütünlüğü, modların uyumluluğu veya ağ bağlantısı ile ilgili çakışmalar bu duruma yol açabilir.
Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Oyun dosyalarının bütünlüğünün bozulması veya eksik olması.
  • Content Manager'daki bant genişliği limitlerinin aşılması.
  • Kurulu modların güncel olmaması veya sunucu ile uyumsuzluğu.
  • Ağ ayarlarında veya güvenlik duvarında meydana gelen bağlantı engellemeleri.
  • Oyunun veya Content Manager'ın yapılandırma dosyalarında yaşanan bozulmalar.
Assetto Corsa'da ngg sunucusuna girilmiyor çözüm adımları
  1. Content Manager'ı açın ve Ayarlar (Settings) bölümünden Bant Genişliği (Bandwidth) limitlerini kontrol edin. Eğer limit aşıldıysa, bu ayarı sıfırlayın veya artırın.
  2. Steam üzerinden Assetto Corsa oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın. Steam kütüphanesinde Assetto Corsa'ya sağ tıklayın, Özellikler > Yerel Dosyalar > Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula seçeneğini kullanın.
  3. Tüm oyun modlarını kaldırıp oyunu tekrar kurmayı deneyin. Ardından sadece NGG sunucularının gerektirdiği temel modları belirtilen talimatlara göre dikkatlice kurun.
  4. Güvenlik duvarınızın ve antivirüs yazılımınızın Assetto Corsa'ya veya Content Manager'a erişimi engellemediğinden emin olun. Gerekirse oyun için istisna ekleyin.
  5. Oyunu başlatmadan önce "0xc000007b" gibi hatalar alıp almadığınızı kontrol edin. Bu hata oluşuyorsa, Process Monitor gibi araçlarla hata raporu oluşturarak sorunun kaynağını araştırın.
  6. Assetto Corsa ve Content Manager'ın en son sürümlerini kullandığınızdan emin olun. Eski sürümler uyumluluk sorunlarına neden olabilir.
  7. Sorun devam ederse, NGG veya No Hesi sunucularının Discord topluluklarına katılarak özel mod paketleri veya sunucu gereksinimleri hakkında destek alın.
Oyun dosyalarını veya modları yeniden kurmadan önce önemli kayıt dosyalarınızı yedeklemek iyi bir pratiktir.

Kişi Yorumladı
Geri