Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Baldur's Gate 3 Launcher ekranında dosya doğrulama hatası veriyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Baldur's Gate 3 Launcher ekranında dosya doğrulama hatası veriyor Baldur's Gate 3 Launcher ekranında oyunu oyna diyorum sonra oyun açılırken bir anda çöküyor ve fotoğrafta koyduğum ekran geliyor dosyaları doğrula dedim tekrar aynı şey oldu. Sil yükle yaptım aynı .C:\Users\AppData\Localden larian studios sildim oyun başlatınca oto tekrar indiriyor olmadı. Reddit'te biri format atınca düzeldi demiş format atmakta istemiyorum yardımcı olur musunuz?

Baldur's Gate 3 Launcher ekranında dosya doğrulama hatası veriyor bu tür oyun çökme ve doğrulama sorunlarının en sık karşılaşılan nedenlerinden biri ekran kartı sürücülerinin güncel olmaması veya arka plandaki katmanların (overlay) oyuna müdahale etmesidir. Bu yüzden ilk adım olarak ekran kartı sürücülerini en son sürüme güncellediğinden ve Discord, GeForce Experience gibi gereksiz tüm katmanları (overlay) kapattığından emin olmanı tavsiye ederim. Eğer sorun hala devam ederse, oyun dosyalarının bütünlüğünü tekrar kontrol etmek için platformundan (Steam vb.) dosya doğrulama işlemini bir kez daha başlatabilirsin. Mod kullanıyorsan, bu aşamada tüm modları geçici olarak devre dışı bırakıp oyunu öyle çalıştırmayı da deneyebilirsin.

Kişi Yorumladı
Geri