Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Bannerlord Realm of Thrones modu sürekli çöküyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Bannerlord Realm of Thrones modu sürekli çöküyor Modu normal oynarken sıkıntı olmuyor yeni save açınca 0'dan başlayıp istediğim kadar oynayabiliyorum ancak kayıtlı oyuna girince lanet oyun çöküyor. Şu ana kadar sürümü değiştirmeyi denedim, oyunu sil yükle yapmayı denedim, modları yeniden kurmayı denedim, Blse'yi silip kurmayı denedim, belgelerde ki Mount and Blade 2 dosyasını silmeyi denedim ancak işe yaramıyor. Bir de oyuna her girdiğimde ayarlarım sıfırlanıyor.

Bannerlord Realm of Thrones modu sürekli çöküyor ve bu durum yeni oyunlarda yaşanmıyorsa, genellikle sorunun temelinde bozulmuş bir kayıt dosyası veya oyunun ana ayarlarını tutan profil dosyalarından biri yatar. Ayarlarının her defasında sıfırlanması ve kayıtlı oyunlarda çökme yaşanması, Steam Cloud'un bu dosyalarla çakıştığını veya bunları bozduğunu gösterebilir; bu yüzden oyunun Steam ayarlarından bulut senkronizasyonunu kapatıp tekrar denemek en olası çözümdür. Ayrıca, antivirüs programının oyunun kayıt veya profil dosyalarına erişimi engellemediğinden emin olmak da bu tür problemler için önemli bir kontrol adımıdır.

Kişi Yorumladı
Geri