Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Bannerlord "The application faced a problem" hatası

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Bannerlord "The application faced a problem" hatası Merhaba. Oyunu Epic Games üzerinden satın aldım. İlk savede 77 saat civarı oynadım fakat güncelleme geldikten sonra bu hatayı vermeye başladı özellikle savaşlara girerken alıyorum çözüm olarak dosya doğrulaması. Yeni save geçme gibi şeyler denedim fakat işe yaramadı bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Görsel bana ait değil fakat aldığım hata bu.

https://www.elfdaily.com/sosyal/eklenti/indir-webp.2731576/

Bannerlord "The application faced a problem" hatası Bu tür çökme sorunları genellikle oyunun belgeler klasöründeki (Documents) profil dosyalarının bozulmasından ya da antivirüs yazılımlarının bu verilere erişimini engellemesinden kaynaklanıyor. Oyunu Epic Games üzerinden kurduğunuz için, öncelikle C:\Users\[KullanıcıAdı]\Documents\Mount and Blade II Bannerlord yolundaki profil veya config dosyalarını yedekleyip silmeyi denemek çoğu zaman işe yarayan bir yöntemdir; oyun yeniden başladığında temiz bir yapılandırma oluşturacaktır. Ayrıca, antivirüs programınızın veya güvenlik duvarınızın oyunu ya da ilgili klasörleri karantinaya almadığından veya erişimini kısıtlamadığından emin olmak da bu tarz hataları önleyebilir.

Kişi Yorumladı
Geri