Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Bannerlord'da oyuna giriş yapıldığı anda oyun donuyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Bannerlord'da oyuna giriş yapıldığı anda oyun donuyor https://www.elfdaily.com/sosyal/eklenti/1773481126061-png.2676684/

Tam olarak böyle kaldım, bundan önce bir kere daha olmuştu kendi kendine geçmişti ama bunda Xbox'tan 50 kez onardım, sürücüleri değiştirdim ama hala girdiğimde ekran kendi kendine dönüyor hiçbir şeye tıklayamıyorum bir şey yapamıyorum, ayarlara dahi giremiyorum girdiğim anda ekran kalıyor. Sil yükle denemedim çünkü yedekleme yapmayı bilmiyorum, bir çözümü varsa yardım ederseniz çok sevinirim.

Bannerlord'da oyuna giriş yapıldığı anda oyun donuyor yaşanıyorsa sorun çoğunlukla dosya bütünlüğü, izinler veya sürücü uyumsuzluğundan çıkar.
Oyunun çökmesi veya donması, sisteminizin oyun dosyalarıyla uyumsuz olmasından kaynaklanabilir. Özellikle güncellemeler veya sürücü değişiklikleri sonrasında bu tür sorunlar ortaya çıkabilir. Sorunun temel nedenini belirlemek için sistem bileşenlerinizi kontrol etmek önemlidir.

Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Oyun dosyalarının bozuk veya eksik olması.
  • Grafik kartı sürücülerinin güncel olmaması veya uyumsuzluk.
  • Oyunun çalışması için gerekli olan sistem izinlerinin yetersiz olması.
  • Arka planda çalışan çakışan uygulamalar veya servisler.
  • Oyunun güncel olmayan veya hatalı sürümü.

Bannerlord'da oyuna giriş yapıldığı anda oyun donuyor çözüm adımları
  1. Oyunun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın. Steam'de oyuna sağ tıklayıp Özellikler > Yerel Dosyalar > Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula seçeneğini kullanın.
  2. Grafik kartı sürücülerinizi en son sürüme güncelleyin. AMD veya NVIDIA'nın resmi web sitesinden en yeni sürücüleri indirip kurun.
  3. Oyunun çalıştığı klasörde yönetici izni olup olmadığını kontrol edin. Gerekirse oyunun .exe dosyasına sağ tıklayıp Özellikler > Uyumluluk sekmesinden "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini işaretleyin.
  4. Arka planda çalışan gereksiz uygulamaları (antivirüsler dahil) kapatın ve oyunu tekrar başlatın.
  5. Oyunun kurulu olduğu sürücüde yeterli boş alan olduğundan emin olun.
  6. Oyununuzu Xbox Game Pass üzerinden kullanıyorsanız, uygulama içindeki onarım veya yeniden yükleme seçeneklerini deneyin.

Kişi Yorumladı
Geri