Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Battlefiefld 1 sunucuya bağlanırken "insult" hatası veriyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Battlefiefld 1 sunucuya bağlanırken "insult" hatası veriyor Merhaba dostlar, Battlefield 1 üzerinden sunucu tarayıcıdan Türkiye sunucusuna bağlanrken sürekli "oyun bağlantısı kesildi 'insult'" diye bir hata alıyorum. Sizce ne yapmam lazım?

Battlefiefld 1 sunucuya bağlanırken "insult" hatası veriyor sorununu çözmek için önce en olası nedenleri eleyip adım adım ilerlemek gerekir.
Battlefield 1'de Türkiye sunucularına bağlanmaya çalışırken sürekli olarak "oyun bağlantısı kesildi 'insult'" hatası alınıyor. Bu durum, çeşitli ağ ve oyun dosyası sorunlarından kaynaklanabilir.

Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Oyun dosyalarının bütünlüğünün bozulması
  • Güvenlik duvarı veya antivirüs yazılımlarının oyunu engellemesi
  • Ağ yapılandırma sorunları veya DNS önbelleği
  • Sürücülerin güncel olmaması (özellikle ağ kartı)
Battlefiefld 1 sunucuya bağlanırken "insult" hatası veriyor çözüm adımları
  1. Oyunun dosya bütünlüğünü doğrulayın: Oyun platformunuzda (Origin, Steam vb.) oyun dosyalarını kontrol etme seçeneğini kullanın.
  2. Güvenlik duvarı ve antivirüs ayarlarını kontrol edin: Bu yazılımların Battlefield 1'i engellemediğinden emin olun. Gerekirse oyunu bu yazılımlara izin verilenler listesine ekleyin.
  3. Ağ ayarlarını sıfırlayın: Komut istemcisini yönetici olarak çalıştırıp sırasıyla 'ipconfig /flushdns', 'netsh winsock reset' ve 'netsh int ip reset' komutlarını çalıştırın. Ardından bilgisayarınızı yeniden başlatın.
  4. Ağ sürücülerinizi güncelleyin: Ağ kartınızın sürücülerini üreticinin web sitesinden indirip kurun.
  5. Oyun ve işletim sisteminizin güncel olduğundan emin olun.
  6. Farklı bir ağ bağlantısı deneyin (mümkünse) veya VPN kullanarak bağlanmayı test edin.

Kişi Yorumladı
Geri