Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Battlefield 3 Türkçe yama kurulumu sonrası açılmıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Battlefield 3 Türkçe yama kurulumu sonrası açılmıyor Battlefield 3'e Türkçe yama kurmayı denedim sonrasında oyun böyle oldu yamayı kaldırma EXE'siyle kaldırdım ama durum gene aynı şu mesaj çıkıyor.

https://www.elfdaily.com/sosyal/eklenti/1777461258963-png.2706599/

Oyunun dosyalarını tamamen silip ardından Steam'den silip tekrar yükleyip sorunu çözerim muhtemelen ama hem Türkçe yama yapıp hem bunu çözmem mümkün değil mi? Battlefield 5'te zaten denedim, onda da aynı şey oldu; sonra silip yükledim tamamen, onu İngilizce oynuyorum ama ben Steam'den alıp para verdiğim oyunu kendi dilimde oynamak...

teşekkürler

Battlefield 3 Türkçe yama kurulumu sonrası açılmıyor Bu tür yama sonrası oyunların açılmamasında en sık görülen neden, yama dosyalarının eski veya bozuk verileri bırakmasıdır. İlk adım olarak oyunun dosyalarını Steam üzerinden doğrulayarak eksik veya bozuk dosyaları kontrol etmek sorunu çözebilir. Eğer bu kontrol sonrası oyun hala açılmazsa, ekran kartı sürücülerinin güncel olduğundan emin olman ve gerekiyorsa DirectX ile Visual C++ paketlerini tekrar yüklemen faydalı olacaktır. Bazı durumlarda arka planda çalışan oyun içi overlay'ler (Steam, Discord vb.) de çakışmalara neden olabilir, bunları da kapatmayı deneyebilirsin.

Kişi Yorumladı
Geri