Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Battlefield Conquest moduna girerken siyah ekran sonrası lobiye atma sorunu nasıl çözülür?

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Battlefield Conquest moduna girerken siyah ekran sonrası lobiye atma sorunu nasıl çözülür? Normalde buraya sorunumun videosunu atacaktım ancak atılmıyormuş sanırım. Sorunumu özetleyeyim ve başvurduğum çözüm yollarını belirteyim o halde. İlk olarak başlıkta da yazdığı gibi deathmatch modu dışında diğer oyun modlarına giremiyorum. Örneğin Conquest modunu açtığım zaman birkaç saniye içinde oyun buluyor, oyuna girer gibi oluyor ve ardından bir müddet siyah ekranda bekletiyor. Yaklaşık 15-20 saniye kadar. Ardından beni lobiye döndürüyor. Denemediğim çözüm yolu kalmadı neredeyse. Oyunu...

teşekkürler

Battlefield Conquest moduna girerken siyah ekran sonrası lobiye atma sorunu nasıl çözülür? En sık rastlanan nedenlerden biri workshop içeriğindeki bozulmalar veya eksik dosyalar; öncelikle oyunun workshop önbelleğini temizleyip sonrasında oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamak genellikle işe yarar. Bu adımlar sorunu çözmezse, oyunun ayarlar/config klasöründeki dosyaları temizlemek veya sıfırlamak da bu tür çökme ve giriş problemlerini giderebilir.

Kişi Yorumladı
Geri