Neler yeni

Black Myth: Wukong PC Torrent Full İndir

Rift Aftermath'in inanılmaz bir erken seçim olmasının temel nedeni, Black Myth Wu Kong'un yakınlarda sürüklenen devasa enerji topunu bilgisayara ücretsiz indirmesidir. Ne zaman birkaç silah toplayıp ganimet toplasan, Vadi'ye atla ve kılavuz boyunca uçarak üç ışınlanma alanından birine gönderileceksin. Kılavuz boyunca keyfi olarak bile yeniden konumlandırma kapasitesi paha biçilemez ve kahretsin, güzel zamanlar!

Ana akım olmayan bir oyun tasarımcısı olan Black Myth Wu Kong tarafından yaratılan bir RPG nadiren oyuncular arasında bu kadar çok terfi ve enerji üretir. Görünüşe göre Çinli oyun tasarımcısı Game Science, 2020'de yaklaşan Black Myth Wu Kong'un ücretsiz indirilmesi için 13 dakikalık bir etkileşim fragmanı sundu ve makul herhangi bir kişi bunun web'i alt üst edeceği konusunda hemfikirdi. Şu anda 2021'de stüdyo, güvenilir bir Unreal Engine 5 etkileşim fragmanı yayınladı ve bu, başlığın tanıtımını başka bir düzeye taşıdı.

İndirmek

Bazı korkunç yaratıkları oynamaya başlayın​

Game Science, Black Myth Wu Kong'un ücretsiz indirilmesi için yetki teslim tarihini açıklamadı. Bu, bazıları için sinir bozucu olsa da, Gematsu tarafından yorumlanan mühendisler sitelerinde, deneyimin temizlenip tamamlandığı konusunda tamamen tatmin olduklarında muhtemelen oyunu teslim edeceklerini açıkça belirttiler. Şimdi, oyunun hikayesinin ayrıntıları hakkında neredeyse hiçbir fikrimiz yok. Game Science , oyunun bu kısmında sessiz kaldı, böylece Black Myth Wu Kong ücretsiz bilgisayar için iki otorite fragmanında bulduğumuz şeyden vazgeçebiliriz.

İndirmek


Black Myth Wu Kong PC Talimatları Nasıl İndirilir

  • Adım 1 : Black Myth Wu Kong PC Düğmesini İndirin'e tıklayın​
  • 2. Adım : İndirmeniz, install-game.com'dan Resmi Olarak Oluşturulan Ücretsiz Yükleyiciyi Başlatacak​
  • 3. Adım : Dosyayı İndirip Yükleyin ve Ardından Oyunu Kurabileceksiniz​
  • Adım 4 : İyi Bir İnternet Bağlantısıyla Oyunu İndirmek Kolay Olacak​
  • Adım 5 : Kurulumu Tamamladıktan Sonra Black Myth Wu Kong PC'nin Keyfini Çıkarabilirsiniz Ücretsiz​


Download / INDIR​


 

Üst