Merhaba ElfDaily üyeleri,
Siz değerli topluluk üyeleriyle, nostalji dolu BomBom 337 oyununa özel, tamamen ücretsiz server dosyalarını paylaşıyorum. Kendi sunucunuzu kurmak, özelleştirmek isteyenler için birebir! Detaylı kurulum ve eğitim videoları gereken her şey tek pakette ve ücretsiz!
Oyun İçi Etkinlikler:
⏱ Zaman Sınırlı
Hazine Tarlası
Zengin Adam
Biriken Giriş
Bogo Macerası
Keşfedilecek Bölgeler:
Sihirli Karınca Yuvası
Bogo Macerası
Çiftlik
Kasvetli Kale
Zombi Kuşatması
Zaman Anaforu
Elf Ormanı
Soğuk Bölge
Korsan Gemisi
SERVER DOSYALARININ ÖNGÖSTERİMİ / KURULUM VE EĞİTİM VİDEOLARININ ÖNGÖSTERİMİ
SUNUCU DOSYALARINI İNDİR / DOWNLOAD SERVER FİLES
KURULUM VE EĞİTİM VİDEOLARINI İNDİR / DOWNLOAD INSTALLATION AND TRAINING VIDEOS
Siz değerli topluluk üyeleriyle, nostalji dolu BomBom 337 oyununa özel, tamamen ücretsiz server dosyalarını paylaşıyorum. Kendi sunucunuzu kurmak, özelleştirmek isteyenler için birebir! Detaylı kurulum ve eğitim videoları gereken her şey tek pakette ve ücretsiz!

⏱ Zaman Sınırlı

SERVER DOSYALARININ ÖNGÖSTERİMİ / KURULUM VE EĞİTİM VİDEOLARININ ÖNGÖSTERİMİ

SUNUCU DOSYALARINI İNDİR / DOWNLOAD SERVER FİLES
Gizli içerik
Bu içeriği yalnızca VIP Üye grupları görebilir. Üyeliğinizi hemen buradan yükseltebilirsiniz.
KURULUM VE EĞİTİM VİDEOLARINI İNDİR / DOWNLOAD INSTALLATION AND TRAINING VIDEOS
Bu içeriği görmek için Giriş Yapmalısınız veya Kayıt Olmalısınız.
Beyaz Ekran Sorunu (White Screen of Death) Yaşayan Kullanıcılar İçin Teknik Çözüm Adımları:
PHP Manager Güncellemesi:
Sistemde yüklü olan PHP Manager bileşeninin en son sürümde olduğundan emin olun. Eski sürümler, yapılandırma hatalarına veya uyumsuzluklara neden olabilir.
Localhost IP Yapılandırması:
127.0.0.1 şeklinde tanımlanmış statik IP adreslerini, sistemdeki diğer yerel IP adresleriyle çakışmayacak şekilde güncelleyin. Gerekirse hosts dosyasındaki ilgili girdileri kontrol edin.
Maxton Tarayıcı Eklentisi:
Maxton uzantısı veya tarayıcı eklentisi, bazı web uygulamalarıyla uyumsuzluk gösterebilir. Geçici olarak devre dışı bırakılması tavsiye edilir.
Port Çakışmaları:
Apache, Nginx veya IIS gibi web sunucularının kullandığı portların (özellikle 80 ve 443) başka bir servis tarafından kullanılıp kullanılmadığını denetleyin. Gerekirse netstat, tasklist, lsof gibi komutlarla port kontrolü sağlayın.
Moderatör tarafında düzenlendi: