Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Brawlhalla'da tuş basılı kalıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Brawlhalla'da tuş basılı kalıyor Merhaba, yıllardır Brawlhalla oynarım. Birkaç ay önce başlayan sıkıntılı bir durum var. Oyuna başladıktan sonra oyunun ortalarına gelince sağ tıklıyorum ve basılı tutmama rağmen basılı tutuyor. Ek olarak silahı v basılı tutmadan 1 kere basıp atmaya çalışırken yine basılı tutuyor. Sorun klavyeden veya fareden kaynaklıdır diye düşündüm. Farklı bir klavye ve fareden oynadım yine aynı sorun. Kafayı yiyeceğim. Çözümü var mıdır? Bu arada şunu da ekleyeyim: Epic Games'ten indirip oynamayı denedim...

teşekkürler

Brawlhalla'da tuş basılı kalıyor için genelde birkaç basit kontrol sorunu hızlıca çözer.
Oyunun ilerleyen safhalarında tuşların basılı kalması veya tek basışta basılı kalıyormuş gibi davranması can sıkıcı bir durumdur. Farklı donanımlar denemenize rağmen sorunun devam etmesi, daha derin bir kökene işaret eder. Bu durum oyun dosyalarındaki bozulmalar, arka planda çalışan çakışan yazılımlar veya sürücü uyumsuzluklarından kaynaklanabilir.
Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Oyun dosyalarının bütünlüğünün bozulması
  • Arka planda çalışan ve oyunla çakışan uygulamalar
  • Güncel olmayan veya uyumsuz donanım sürücüleri
  • İşletim sistemi güncellemeleriyle ilgili uyumsuzluklar
  • Oyun içi ayarların beklenmedik şekilde değişmesi
Brawlhalla'da tuş basılı kalıyor çözüm adımları
  1. Oyun başlatıcınızda (Epic Games) Brawlhalla'nın oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın. Bu işlem, eksik veya bozuk dosyaları otomatik olarak onaracaktır.
  2. Tüm arka plan uygulamalarını kapatın. Görev Yöneticisi'nden oyunla ilgisi olmayan veya şüpheli görünen işlemleri sonlandırın.
  3. Ekran kartı sürücülerinizi en son sürüme güncelleyin. Donanım üreticinizin web sitesinden (NVIDIA, AMD, Intel) en güncel sürücüleri indirin.
  4. Oyun içi grafik ayarlarından "Tam Ekran" modunu seçin ve pencere modunu devre dışı bırakın. Eğer zaten tam ekrandaysa, pencere (windowed) modunu deneyin.
  5. Bilgisayarınıza bağlı olan tüm gamepad, direksiyon veya diğer kontrolcüleri çıkarın.
  6. Sorun devam ederse, Brawlhalla'yı kaldırıp Epic Games üzerinden yeniden kurmayı deneyin.

Kişi Yorumladı
Geri