Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Çalınan LoL hesabında hile açılmış ve ban yemiş

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Çalınan LoL hesabında hile açılmış ve ban yemiş Bugün ticket attım. Dekontlar, video kayıtları, alım işlemleri vb. bilgileri sundum. Hesabım çalınmış, çalan kişi hile kullanmış ve ban yemiş. Daha önce bu durumla karşılaşan var mı acaba? Bu arada ben oyunu bıraktıktan 4 ay sonra çalınmış hesap, benden kaynaklı değil ve ben o süre zarfında oyuna giriş bile yapmadım. Daha önce bu durumla karşılaşan ve ne yapılacağını bilen arkadaşlar var mı acaba?

Çalınan LoL hesabında hile açılmış ve ban yemiş Riot'un güvenlik ekibi bu tarz çalınma ve hile sonrası ban durumlarında, hesabın sizin olmadığınızı ve o dönemde sizin tarafınızdan kullanılmadığını kanıtlamanıza odaklanacaktır. Özellikle oyunu 4 aydır oynamadığınızı ve çalındıktan sonra sizin erişiminizin olmadığını gösteren detaylar, sunduğunuz belgeler arasında en kritik olanlardır. Bu tür vakalarda, banın kalkma ihtimalini artıran en yaygın etken, hesabın çalındıktan sonraki aktivitelerinden sizin sorumlu tutulmadığınızı net bir şekilde ortaya koyabilmektir. İlk hesap oluşturma bilgileri, geçmiş alışveriş dekontları ve o dönemdeki giriş yapmama süreniz gibi ek kanıtlar, ticket'ınıza ek olarak sunulabilirse süreci hızlandırabilir.
⚠️ ✉️ Message failed

Kişi Yorumladı
Geri