Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Call of Duty 2 Çözünürlük değişince çöküyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Call of Duty 2 Çözünürlük değişince çöküyor CoD 2'nin çözünürlüğünü değiştirince oyun çöküyor. İlk 1440P'ye çektim olmadı sonra 1080P'ye çektim yine olmadı böyle düştüm yavaş yavaş çöktü hep. İnternetten çözüm baktım çözümlerin hiçbiri olmadı. Bu çözümlerden biri "Steam directory/SteamApps/common/Call of Duty 2/main/players" dizinine gidip kendi kullanıcı adının olduğu kısma gelip bir dosya ile oynamaktı ama ben bu dizine gidince "players" kısmında kendi adımı değil sadece "sakami" adlı bir dosya görüyorum ve bir de active.txt diye...

teşekkürler

Call of Duty 2 Çözünürlük Ayarları Çökme Sorunu Çözümü
Call of Duty 2'nin çözünürlük ayarlarını değiştirdiğinizde oyunun çökmesi yaygın bir sorundur. Bu durum, oyunun grafik sürücüleriyle veya yapılandırma dosyalarıyla uyumsuzluklarından kaynaklanabilir. Sorunu çözmek için bazı temel adımlar izlenebilir.
Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Uyumsuz veya güncel olmayan ekran kartı sürücüleri.
  • Oyunun yapılandırma dosyalarındaki bozulmalar veya yanlış ayarlar.
  • Oyunun desteklemediği yüksek çözünürlüklerin seçilmesi.
  • Arka planda çalışan diğer uygulamaların oyunla çakışması.
Ne yapabilirsin (güvenli):
  1. Oyunun yapılandırma dosyalarını sıfırlayın: Oyunun kurulu olduğu dizindeki 'main' klasörü altında 'players' klasörünü bulun. İçindeki kullanıcı adınıza ait ayar dosyasını (veya gördüğünüz diğer dosyaları) yedekleyip silin veya adını değiştirin. Oyun açıldığında varsayılan ayarlarla yeniden oluşturacaktır.

Kişi Yorumladı
Geri