Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Call of Duty Black Ops 3 açılmıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Call of Duty Black Ops 3 açılmıyor Arkadaşlar ben oyunu Steam üzerinden indirdim, 110 GB'lık bir dosya.
Kendi klasörüne girdim, doğruladım, yönetici olarak çalıştırdım, bana mısın demedi.
Çözümü olan varsa nasıl yapmalıyım?
Driverlar güncel.
Aşağıdaki hatayı alıyorum.

C) Call of Duty Black Ops 3 açılmıyor sorununu çözmek için önce en olası nedenleri eleyip adım adım ilerlemek gerekir.
Oyunun dosyalarının bütünlüğü, sistem izinleri veya çakışan arka plan uygulamaları bu tür sorunlara yol açabilir. Bazen de sürücü uyumsuzlukları veya eksik güncellemeler engelleme yapabilir.

Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Oyun dosyalarının eksik veya bozuk olması
  • Arka planda çalışan çakışan programlar
  • Yetersiz sistem izinleri veya yönetici hakları eksikliği
  • Güncel olmayan ekran kartı sürücüleri
  • Steam veya oyun başlatıcı ile ilgili sorunlar

Call of Duty Black Ops 3 açılmıyor çözüm adımları
  1. Steam kütüphanesinde oyunun üzerine sağ tıklayın, Özellikler > Yüklü Dosyalar > Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula seçeneğini kullanın.
  2. Oyunun kurulu olduğu klasöre gidin, ana çalıştırılabilir dosyasına (örn: `iw5mp_update.exe`) sağ tıklayıp "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçin.
  3. Oyunu başlatmadan önce Discord, OBS gibi oyunla çakışma potansiyeli olan tüm gereksiz arka plan uygulamalarını kapatın. Görev Yöneticisi'nden kontrol edebilirsiniz.
  4. Ekran kartınızın üreticisinin (NVIDIA, AMD, Intel) web sitesinden en güncel sürücüleri indirip kurun.
  5. Windows Ayarları > Oyun > Oyun Modu'nu açın. Oyunun çalıştırılabilir dosyasına sağ tıklayıp Özellikler > Uyumluluk sekmesinden "Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak" ve "Yönetici olarak çalıştır" seçeneklerini işaretleyin.
  6. Oyunu Steam başlatıcısı yerine doğrudan oyunun kendi klasöründen çalıştırmayı deneyin.
0xc000007b hatası veya 'Safe Mode' uyarısı alıyorsanız, bu durumlar özel çözüm gerektirebilir.

Kişi Yorumladı
Geri