Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Call of Duty Black Ops 7 Frame Generation çalışmıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Call of Duty Black Ops 7 Frame Generation çalışmıyor Merhaba, CoD Black Ops 7'de NVIDIA Frame Generation açıyorum; tam tersine FPS yükseleceğine düşüyor. Şimdi misal MFG açıkken 60-70 FPS alıyorum ama kapalıyken 120-140 FPS'leri seyrediyor. Ekran kartım RTX 5070, işlemcim Intel i7-14700K; fakat şunu belirteyim: Oyunu ilk aldığım öncesinde böyle bir sorunum yoktu. Birisi yardımcı olabilir mi? Neden Frame Generation açıkken az, kapalıyken fazla FPS alıyorum; biri açıklayabilir mi bunu? Ve oyun çatışma anında, vurulma veya vurma sahnelerinde...

teşekkürler

Call of Duty Black Ops 7 Frame Generation çalışmıyor ve FPS düşüşü yaşıyorsan, ilk bakman gereken yer genellikle ekran kartı sürücülerinin güncelliği ve arkaplandaki diğer overlay yazılımlarıyla çakışmadığıdır. Özellikle Discord, GeForce Experience veya MSI Afterburner gibi programların kendi overlay'lerini kapatmak bu tür performans sorunlarını çözebilir. Ek olarak, oyunun kendi içindeki DLSS ve Frame Generation ayarlarının birbiriyle uyumlu olduğundan emin ol; bazen bu ikili ayarlar performans kaybına yol açabiliyor.

Kişi Yorumladı
Geri