Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Call Of Duty Black Ops Cold War bir türlü açılmıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Call Of Duty Black Ops Cold War bir türlü açılmıyor İlk başta oyunu açarken online servislere bağlanmaya çalıştığı zaman çöküyordu. Daha sonra BOCW'yi, BOCW'den değil, Call of Duty uygulaması üzerinden açmaya çalıştım ve "Steam must be running to play" diye hata vermeye başladı. BOCW'yi yönetici olarak çalıştırdım olmadı, driverları güncelledim olmadı, GoodbyeDPI yüzündendir dedim yine olmadı. Hiçbir şekilde oyun açılmıyor.

Call Of Duty Black Ops Cold War bir türlü açılmıyor Bu türden açılmama ve "Steam çalışmalı" hatası genellikle oyun dosyalarındaki eksikliklerden veya Steam ile olan bağlantıdaki aksamadan kaynaklanıyor. En net çözüm için öncelikle oyunun kurulu olduğu yerde Steam kütüphanesinden "Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula" seçeneğini çalıştırmanızı tavsiye ederim. Bu işlem sonrası hâlâ sorun devam ediyorsa, arka planda çalışan gereksiz uygulamaları ve özellikle GeForce Experience veya Discord gibi servislerin oyun içi katmanlarını (overlay) kapatarak tekrar denemek büyük ihtimalle işe yarayacaktır. Eğer tüm bunlar sonuç vermezse, sisteminizde gerekli olan tüm Visual C++ Redistributable paketlerinin güncel sürümlerinin yüklü olduğundan ve DirectX'in de en son sürümde olduğundan emin olmalısınız.

Kişi Yorumladı
Geri