Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Call of Duty Mobile PC'de açılmıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Call of Duty Mobile PC'de açılmıyor Arkadaşlar eskiden GameLoop oynardım. Şimdi tekrar indirdim böyle:

https://www.elfdaily.com/sosyal/eklenti/1773053285737-png.2673774/

https://www.elfdaily.com/sosyal/eklenti/1773053365924-png.2673775/

Bu arada 4060 ve 32 RAM sistemi kullanıyorum.

Call of Duty Mobile PC'de açılmıyor hatasında en hızlı sonuç veren yöntemler aşağıdaki sırayla denenebilir.
Oyunun PC'de açılmaması çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. Sistem özellikleriniz yüksek olsa da, yazılımsal uyumsuzluklar veya bozuk dosyalar bu tür sorunlara yol açabilir. Sorunu çözmek için adım adım ilerlemek önemlidir.
Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Oyun dosyalarının bütünlüğünün bozulması veya eksik olması.
  • Grafik kartı sürücülerinin güncel olmaması veya uyumsuzluk göstermesi.
  • Arka planda çalışan diğer programlarla çakışma yaşanması.
  • Oyunun veya emülatörün gerekli sistem izinlerine sahip olmaması.
  • Oyunun kurulu olduğu diskte veya emülatörde sorun olması.
Call of Duty Mobile PC'de açılmıyor çözüm adımları
  1. Oyunun veya emülatörün (Gameloop gibi) dosya bütünlüğünü kontrol edin ve eksik/bozuk dosyaları onarın. Genellikle başlat menüsü veya ayarlarında bu seçenek bulunur.
  2. Ekran kartı sürücülerinizi en son sürüme güncelleyin. NVIDIA GeForce Experience veya AMD Adrenalin yazılımını kullanabilirsiniz. Güncelleme sırasında temiz kurulum (clean install) seçeneğini işaretleyin.
  3. Oyunu başlatmadan önce tüm gereksiz arka plan uygulamalarını kapatın. Görev Yöneticisi'nden (Ctrl+Shift+Esc) kontrol edebilirsiniz.
  4. Oyunun çalıştırılabilir dosyasına sağ tıklayarak "Yönetici olarak çalıştır" komutunu uygulayın.
  5. Oyunun kurulu olduğu diskin CHKDSK ile kontrolünü yapın. Komut İstemi'ni yönetici olarak açıp `chkdsk C: /f` komutunu çalıştırın (C: yerine oyunun kurulu olduğu sürücü harfini yazın). Sistem yeniden başlatıldığında kontrol başlayacaktır.
  6. Eğer Gameloop kullanıyorsanız, Gameloop'u kaldırıp en son sürümünü resmi web sitesinden indirerek temiz bir kurulum yapın.

Kişi Yorumladı
Geri