Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) "0xc0000005 (0) N" hatası

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) "0xc0000005 (0) N" hatası Merhaba arkadaşlar,

Call of Duty oynarken başlıkta da belirttiğim 0xc0000005 (0) N hata koduyla oyun çöküyor ve masaüstüne atıyor. Bellek erişim ihlali hatası olduğunu biliyorum ancak ne yaptıysam tam olarak çözemedim. Xbox Game Pass üzerinden oynuyorum.

Denediğim Çözümler:
  • Sürücüleri DDU ile kaldırıp temiz kurulum yaptım.
  • Oyun dosyalarını doğrulamayı denedim.
  • Antivirüs/güvenlik yazılımlarını ve ESET ile sistemi taratıp devre dışı bırakarak test ettim.
  • BIOS...

teşekkürler

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) '0xc0000005 (0) N' hatası alıyorsanız, bu genellikle oyunun ihtiyaç duyduğu temel sistem bileşenlerindeki bir problemden kaynaklanıyor. Öncelikle, Xbox Game Pass kullanıldığı için oyun içi overlay'leri (örneğin Xbox Game Bar) devre dışı bırakmak ve bilgisayarınızdaki tüm Visual C++ Redistributable paketlerini kaldırıp en güncel sürümlerini yeniden kurmak veya onarmak bu tür bellek erişim hatalarını düzeltmede oldukça etkilidir. Bunlara ek olarak, DirectX'in en son sürümüne sahip olduğunuzdan emin olmak da oyunun stabil çalışmasına yardımcı olabilir.

Kişi Yorumladı
Geri