Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Call of Duty Modern Warfare II açılmadan hata vermeden kapanıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Call of Duty Modern Warfare II açılmadan hata vermeden kapanıyor İnternetteki her şeyi denedim. GoodbyeDPI sildim, DDU sürücüleri sildim tekrar yukledim. Kaspersky sildim, DirectX kurdum, C++ hepsini kurdum temiz önyükleme yaptım, oyunu sildim geri yükledim, dosyaları doğruladım ama hiçbiri olmadı. Yapay zekaya attım LogFile onunda cozumleri yaramadı.

LogFile:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmeniz için lütfen Giriş yap veya ücretsiz Kayıt ol teşekkürler.

Call of Duty Modern Warfare II açılmadan hata vermeden kapanıyor
Oyunu silip kurmak ve dosyaları doğrulamak işe yaramadıysa, sorun genellikle oyunun kendi yapılandırma dosyalarında veya geçici önbelleğinde birikmiş hatalardan kaynaklanır. Öncelikle, oyunun Belgelerim klasöründeki (`Call of Duty\players` gibi bir yolda olabilir) tüm yapılandırma dosyalarını yedekleyip silmek, ardından oyunun kendi shader önbelleğini temizlemek genellikle işe yarar. Bu temizlik, oyunu ilk kurulumdaki gibi saf dosyalarla yeniden başlatarak olası bozuk ayarları sıfırlar. Eğer sorun devam ederse, `Documents\Call of Duty Modern Warfare II` altındaki `players` klasörünü tamamen silmek veya yeniden adlandırmak da kalıcı ayarların sıfırlanmasını sağlayabilir.

Kişi Yorumladı
Geri