2 gün önce Steam üzerinden indirdim ve hata ile karşılaştım hata ise dosyaların eksik olduğunu ve benden Steam üzerinden dosyaları doğrulamamı istiyordu. Doğrula kısmına bastım taradı ve 13 dosyanın eksik olduğunu gösterdi. 13 dosya indi 46MB filan. Ondan sonra oyunu açmaya çalıştım tekrar dosyaların eksik olduğunu ve doğrulamam gerektiğini söyledi. Gene aynısını yaptım doğruladım 13 dosya eksik çıktı 46MB indi gene aynı hata falan filan derken böyle bir döngüye girdim.
Ondan sonra olacak değil diye düşündüm Battle net üzerinden indirdim oyunu orada açmaya çalıştım bu sefer bana gene hata verdi. Scan and repair(tara ve tamir et) dedi yaptım. Tamire gerek yok diye bir yazı çıktı. Oyuna girmeye çalıştım gene hata verdi böyle bir döngüye girdim. Birkaç deneme sonra ''güvenli modda girmek ister misiniz?'' diye bir uyarı çıktı hayır dedim. Oyun gene açılmadı, evet dedim gene açılmadı. Destek kısmına yazdım, Steam üzerinden yazdım, e-posta üzerinden yazdım bir cevap gelmedi daha da gelmez diye düşünüyorum böyle bir durumu yaşayıp da düzelten var mı?
Not: Sürücülerimin hepsi güncel, Windows 10.
Kısacık şeyi çok uzattığım için kusura bakmayın.
1. Resimdeki hata Battlenet'te de karşıma geldi.
Şu anda güncelleme geldi ve hala hata devam ediyor.
Ondan sonra olacak değil diye düşündüm Battle net üzerinden indirdim oyunu orada açmaya çalıştım bu sefer bana gene hata verdi. Scan and repair(tara ve tamir et) dedi yaptım. Tamire gerek yok diye bir yazı çıktı. Oyuna girmeye çalıştım gene hata verdi böyle bir döngüye girdim. Birkaç deneme sonra ''güvenli modda girmek ister misiniz?'' diye bir uyarı çıktı hayır dedim. Oyun gene açılmadı, evet dedim gene açılmadı. Destek kısmına yazdım, Steam üzerinden yazdım, e-posta üzerinden yazdım bir cevap gelmedi daha da gelmez diye düşünüyorum böyle bir durumu yaşayıp da düzelten var mı?
Not: Sürücülerimin hepsi güncel, Windows 10.
Kısacık şeyi çok uzattığım için kusura bakmayın.
1. Resimdeki hata Battlenet'te de karşıma geldi.
Şu anda güncelleme geldi ve hala hata devam ediyor.