Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Conflict Desert Storm kontrolleri nasıl özelleştirilebilir?

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Conflict Desert Storm kontrolleri nasıl özelleştirilebilir? Çocukken babamla oynadığım Conflict Desert Storm'u şans eseri tekrar buldum zaten yıllardır arıyordum, Steam üzerinden satın aldım fakat oyunun kontrolleri sanki PS2 için gibi duruyor, PC üzerinde oynamak çok zor ve fare hassasiyeti ayarlanmıyor, artı olarak bölüm başlangıçlarında karakterin havada asılı kaldığı durumlar da var, doya doya nostaji yapmak istiyorum, bu durumda ne yapabilirim?

Conflict Desert Storm kontrolleri nasıl özelleştirilebilir? Oynadığın oyunda fare hassasiyeti ayarı yoksa veya kontroller PC için tam uyumlu değilse, çoğu zaman oyunun kurulu olduğu klasördeki `.ini` veya `.cfg` uzantılı yapılandırma dosyalarına bakmak işe yarar. Bu dosyalarda `sensitivity` veya `mouse_speed` gibi satırları bularak manuel ayarlama yapmak ya da oyunun `.exe` dosyasına sağ tıklayıp uyumluluk modunu (Windows 7 veya XP gibi) denemek genellikle kontrolleri düzeltir. Karakterin havada takılı kalması gibi yükleme veya fizik hataları içinse ilk bakılacak yer, Steam'de oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamak olmalı.

Kişi Yorumladı
Geri