Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Counter-Strike 2 başlangıçta çöküyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Counter-Strike 2 başlangıçta çöküyor Nedense şu gelen son güncellemeden sonra oyunu bir daha açamadım. Hata vermeden direkt olarak ilk gelen Valve yazılı yüklenme ekranında oyun saliselik donuyor ve bir anda oyundan atıyor. Ne yaptıysam olmadı. DDU aracılığıyla eski ekran kartı sürücülerini sildim ve en güncel olanı indirdim ve yükledim olmadı, oyunun dosyalarını doğruladım olmadı, oyunu tekrar yükledim olmadı, oyunu başka sürücülere yükledim olmadı, BIOS'u güncelledim olmadı. Kısacası elimden gelebilecek birçok şeyi denedim...

teşekkürler

Counter-Strike 2 başlangıçta çöküyor Bu tür çökme sorunları genellikle son güncellemelerle uyumsuz hale gelen arka plan uygulamalarından kaynaklanır. Özellikle Discord, GeForce Experience gibi oyun içi katmanları (overlay) ve gereksiz arka plan programlarını kapatarak oyunu tekrar çalıştırmayı dene. Eğer sorun devam ederse, Microsoft Visual C++ Redistributable paketlerinin tüm sürümlerini kaldırıp en güncel olanları temiz bir kurulumla yüklemek de çözüm olabilir. Bazen oyunun kendi yapılandırma dosyalarının sıfırlanması gerekebilir, bunu oyunun ayarlar klasöründeki ilgili dosyaları silerek yapabilirsin.

Kişi Yorumladı
Geri