Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Crysis 2 ilerlemeleri kaydetmiyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Crysis 2 ilerlemeleri kaydetmiyor Geçen günlerde Steam üzerinden Crysis 2 indirdim. Oyun gayet güzel fakat oynamaya başladıktan birkaç bölüm sonra öldüm ve son kayıt noktasından başlatmak yerine senaryonun en başına döndürdü. Her ne kadar araştırdıysam da bir çözüm bulamadım. Daha önce başına böyle bir olay gelen varsa yardımlarını ve fikirlerini bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Crysis 2 ilerlemeleri kaydetmiyor problemi çoğu sistemde birkaç ayarla düzelir; aşağıdaki adımlar pratik bir kontrol listesidir.
Bu sorun genellikle oyunun ilerlemesini kaydetmekte yaşadığı teknik aksaklıklardan kaynaklanır. Bu tür problemler, oyunun sistem dosyalarıyla veya kendi yapılandırmasıyla etkileşiminde ortaya çıkabilir. Kayıt dizini izinlerinin doğru olduğundan ve oyun dosyalarının bütünlüğünün bozulmadığından emin olmak, sorun gidermede önemli adımlardır.

Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Oyun dosyalarının bütünlüğünün bozulması veya kayıt dosyalarının eksik/bozuk olması.
  • Oyunun kayıt dizinine yazma izninin olmaması.
  • Arka planda çalışan programlar veya antivirüs ile çakışmalar.
  • İşletim sistemi veya oyunun belirli bir sürümüyle uyumluluk sorunları.

Crysis 2 ilerlemeleri kaydetmiyor çözüm adımları
  1. Oyunun kurulu olduğu ana dizini bulun.
  2. Crysis 2'nin çalıştırılabilir (.exe) dosyasını tespit edin.
  3. Dosyaya sağ tıklayarak "Özellikler" seçeneğine girin.
  4. Açılan pencerede "Uyumluluk" sekmesine gidin.
  5. Burada "Bu programı uyumluluk modunda çalıştır:" seçeneğini işaretleyin.
  6. Açılır menüden "Windows 8" seçeneğini seçin.
  7. Değişiklikleri kaydetmek için "Uygula" ve ardından "Tamam" butonlarına basın.
  8. Oyunu yeniden başlatarak kayıt sorununun çözülüp çözülmediğini kontrol edin.

Kişi Yorumladı
Geri