Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü Crysis 2 Remastered RTX açınca oyundan atıyor

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
Crysis 2 Remastered RTX açınca oyundan atıyor Oyunu Epic Games'ten aldım 2 kez yükledim düzelmedi. Optimizasyon bozuk olduğunu söyleyip geçmeyin. RTX açan var bayağı Epic sürümü sorunlu mu? Steam'de 3 gün sonra indirimler başlayacak oradan alırım gerekirse. Teşekkür ederim şimdiden.

Çözüm
Crysis 2 Remastered RTX açınca oyundan atıyor Oyunu Epic Games'ten aldım 2 kez yükledim düzelmedi. Optimizasyon bozuk olduğunu söyleyip geçmeyin. RTX açan var bayağı Epic sürümü sorunlu mu? Steam'de 3 gün sonra indirimler başlayacak oradan alırım gerekirse. Teşekkür ederim şimdiden.

1. Grafik Sürücüsünü Güncelle: NVIDIA'nın en son sürücüsünü indir.
  2. Epic Games Dosyalarını Doğrula: Epic Games Launcher’da oyuna sağ tıkla, "Yüklemeyi Onar" seçeneğini seç.
  3. RTX'yi Kapat: Grafik ayarlarında RTX’yi kapatıp oyunu test et.
  4. Windows ve Epic Güncellemeleri: Windows ve Epic Games Launcher'ı güncelle.

Epic sürümünde sorun olabilir ama Steam'de indirimde almayı düşünebilirsin.

1. Grafik Sürücüsünü Güncelle: NVIDIA'nın en son sürücüsünü indir.
  2. Epic Games Dosyalarını Doğrula: Epic Games Launcher’da oyuna sağ tıkla, "Yüklemeyi Onar" seçeneğini seç.
  3. RTX'yi Kapat: Grafik ayarlarında RTX’yi kapatıp oyunu test et.
  4. Windows ve Epic Güncellemeleri: Windows ve Epic Games Launcher'ı güncelle.

Epic sürümünde sorun olabilir ama Steam'de indirimde almayı düşünebilirsin.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri