Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
CS 2 DE OYUNA HER GİRDİĞİMDE AYARLARIM SIFIRLANIYOR !!!
CS 2 YE HER GİRDİĞİMDE OYUNDAKİ TÜM AYARLARIM SIFIRLANIYOR CFG DOSYASINI SALT OKUNUR KAPATIYORUM FAKAT UYGULA DİYİP TAMAMA BASINCA TEKRAR SALT OKUNURU İŞARETLİYO HERŞEYİ DENEDİM FAKAT OLMUYOR YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM
CS 2 DE OYUNA HER GİRDİĞİMDE AYARLARIM SIFIRLANIYOR !!! probleminde önce çakışan yazılımları ve oyun dosyalarını kontrol etmek en iyi başlangıçtır. CS 2 oyununa her girişte ayarların sıfırlanması kullanıcıların sık karşılaştığı bir sorundur. Bu durum genellikle oyun dosyalarının bütünlüğündeki sorunlar, sürücü uyumsuzlukları veya harici yazılımlarla yaşanan çakışmalardan kaynaklanır. Sorunu gidermek için uygulayabileceğiniz adımlar aşağıda açıklanmıştır. Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
Oyun dosyalarının bozuk veya eksik olması.
Grafik sürücülerindeki uyumsuzluklar veya hatalı ayarlar.
NVIDIA GeForce Experience veya benzeri yazılımların ayarları değiştirmesi.
Oyun yapılandırma dosyalarının (cfg, video.txt vb.) yanlış ayarlanmış olması veya izin sorunları.
Oyunun kendi dosyalarına yazma izninin olmaması.
CS 2 DE OYUNA HER GİRDİĞİMDE AYARLARIM SIFIRLANIYOR !!! çözüm adımları
Oyunu tamamen kapatın. Ardından oyunun kurulu olduğu klasöre gidin ve `video.txt` dosyasını bulun. Bu dosyayı silin. Oyun başladığında bu ayar dosyası yeniden oluşturulacaktır.
NVIDIA ekran kartı kullanıyorsanız, NVIDIA Denetim Masası'nı açın. '3D Ayarların Yönetilmesi' bölümünden 'Program Ayarları' sekmesine gidin. CS 2'yi seçin ve 'Görüntü Ayarlarını Otomatik Olarak Optimize Et' seçeneğini kapatın.
Oyun klasöründeki yapılandırma dosyalarının (özellikle `config.cfg` ve `video.txt` gibi) salt okunur olmadığından emin olun. Eğer salt okunur ise bu özelliği kaldırın. Oyunun bu ayarı otomatik olarak tekrar işaretlemesini engellemek için dosya izinlerini kontrol edin.
NVIDIA GeForce Experience yüklüyse, bu yazılımdaki oyun optimizasyon özelliklerini devre dışı bırakın. Oyunları otomatik olarak optimize etme ayarını kapatın.
Tüm adımları uyguladıktan sonra oyuna girerek ayarların sıfırlanıp sıfırlanmadığını kontrol edin.