Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
CS2 açılıştan sonra siyah ekran veriyor Arkadasimla 1V1 duello serverinda vs atiyordum, oyunun ortasinda durup dururken PC dondu ve arkadasimin sesi tirrrr oldu (nasıl anlatirim bilmiyorum ). Oyuna tekrar girmeye çalıştığımda ilk basta karakterin bacagi yamulmustu ve tekrar crash vermisti. Simdi girmeye çalıştığımda ana menude siyah ekran veriyor ve bazen crash veriyor. -autoconfig ve dosyalari dogrulamak gibi seyleri denedim. Simdiden teşekkürler.
Edit: Bu olaydan sonra crarise girdim onda da ses laglanip tirrr oldu oyundan...
CS2 açılıştan sonra siyah ekran veriyor Genellikle bu tür siyah ekran sorunları, oyunun varsayılan başlatma ayarlarıyla sistem çözünürlüğünün çakışmasından kaynaklanıyor. Oyunun başlatma seçeneklerine '
Kod:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmeniz için lütfen
Giriş yap
veya ücretsiz
Kayıt ol
anlayışınız için teşekkürler.
' ekleyerek manuel çözünürlük ayarlamayı denemelisin. Bunun dışında, güncel olmayan ekran kartı sürücüleri de benzer durumlara yol açabilir, bu yüzden sürücülerini kontrol etmek faydalı olacaktır.