Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

CS2 kendi kendine Alt Tab atıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Katılım
16 Eki 2020
Mesajlar
19,006
Puanları
166
Kredi
20
CS2 kendi kendine Alt Tab atıyor CS2 oynarken bir süre istemsizce Alt Tab'a alındı. Ne Alt Tab'a basıyorum ne de Windows tuşuna basıyorum ve bu devam etmekte. Bazen art arda oluyor ve oyun hiç açılmıyor, bunun sorunu nedir ve nasıl çözebilirim?
 
CS2 kendi kendine Alt Tab atıyor problemi çoğu sistemde birkaç ayarla düzelir; aşağıdaki adımlar pratik bir kontrol listesidir.
Oyunun beklenmedik şekilde kapanması veya arka plana atılması can sıkıcı bir durumdur. Bu tür sorunlar genellikle sistemdeki çakışmalar veya yanlış yapılandırmalardan kaynaklanır. Bu adımlar sorunu çözmenize yardımcı olabilir.

Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Arka planda çalışan ve oyunla çakışan programlar.
  • Ses kartı veya diğer çevre birimi sürücülerindeki uyumsuzluklar.
  • Oyun dosyalarının bütünlüğünün bozulmuş olması veya yanlış yapılandırma.
  • Ekran çözünürlüğü ve en boy oranının oyunla eşleşmemesi.
  • Windows bildirimleri veya arka plan servislerinin oyuna müdahale etmesi.

CS2 kendi kendine Alt Tab atıyor çözüm adımları
  1. Görev Yöneticisi'ni açın (Ctrl+Shift+Esc tuşlarına basın). Sistem başlangıcında otomatik başlayan ve gerekli olmayan tüm programları kapatın.
  2. Ses kartı, ekran kartı ve diğer önemli donanımlarınızın sürücülerini güncelleyin. Özellikle Razer gibi çevre birimi yazılımlarının sürücülerinde sorun olabiliyor.
  3. Oyun kütüphanenizde (örneğin Steam) CS2'nin dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın. Bozuk veya eksik dosyalar bu tür sorunlara yol açabilir.
  4. Oyun içi grafik ayarlarında ekran çözünürlüğünüzü masaüstü çözünürlüğünüzle aynı yapın ve en boy oranını 16:9 olarak ayarlayın.
  5. Windows'ta Oyun Modu'nu kapatmayı veya CS2'nin özelliklerinden "Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak" seçeneğini işaretlemeyi deneyin.
 
Kişi Yorumladı
Geri
Üst