Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

CS2 oynanırken ekran titiriyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
CS2 oynanırken ekran titiriyor Arkadaşlar merhaba, son 1-2 aydır CS2'de yürürken silah incelerken titreme oluyor. Shaderler titriyor. Bu sorunu yazılımsal olarak her şeyi denedim, çözülmedi. Elektrik olacağını düşündüm, başka evde denedim, yine sorun devam etti. Diğer oyunlarda hissedemiyorum, çünkü bu kadar FPS veren başka oyun oynamıyorum. Monitörüm 240Hz. Sizce sorun neden kaynaklanıyordur? Ekran kartı, RAM, işlemci bütün stres testlerini test ettim, hata bulamadım. Güç kaynağını değiştirdim.

CS2 oynanırken ekran titriyor Bu tür anlık ekran titremeleri genelde güncel olmayan veya bozulmuş ekran kartı sürücülerinden ya da oyunun shader önbelleğindeki sorunlardan kaynaklanıyor. Ekran kartı sürücülerini DDU (Display Driver Uninstaller) yardımıyla tamamen temizleyip en son sürücüyü temiz bir kurulumla yüklemeni öneririm, bu tür grafiksel hatalarda genellikle ilk bakılacak yer burasıdır. Eğer sorun devam ederse, ekran kartı kontrol panelinden CS2'nin shader önbelleğini sıfırlamayı veya oyunun kendi dosyalarını doğrulamayı deneyebilirsin.

Kişi Yorumladı
Geri