Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

CS2'de Cloud senkronizasyonu yapılamıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
CS2'de Cloud senkronizasyonu yapılamıyor Öncelikle selamlar arkadaşlar; bugün kendim alamadığımdan dolayı arkadaşıma Steam hesabımı verip CS2'de seçkin almasını istedim ve sonrasında kendim Steam'e girdiğimde Cloud senkronizasyonu yapılamıyor diye bir uyarı geldi. Hiçbir şekilde maç bulmuyor, envantere falan giremiyorum, mağazada aynı şekilde. Yardımcı olursanız sevinirim.

CS2'de Cloud senkronizasyonu yapılamıyor sorununu çözmek için önce en olası nedenleri eleyip adım adım ilerlemek gerekir.
Bu tür senkronizasyon sorunları genellikle oyun dosyalarındaki bütünlük sorunları, istemci tarafındaki geçici hatalar veya grafik sürücüsü ayarlarından kaynaklanır. Sorunu gidermek için aşağıdaki adımları dikkatlice uygulayın.
Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Oyun dosyalarının bozuk veya eksik olması.
  • Steam istemcisinde geçici önbellek sorunları.
  • Grafik kartı sürücüleri veya ölçekleme ayarlarındaki uyumsuzluklar.
  • Ağ bağlantısı veya güvenlik duvarı engellemeleri.
CS2'de Cloud senkronizasyonu yapılamıyor çözüm adımları
  1. Steam istemcisini tamamen kapatın. Ardından Steam'in önbelleğini temizleyin. Bunu yapmak için Steam'i başlatın, Ayarlar > İndirilenler > Tarayıcı Önbelleğini Temizle'ye gidin ve işlemi onaylayın.
  2. Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın. Steam kütüphanenizde Counter-Strike 2'ye sağ tıklayın, Özellikler > Yüklü Dosyalar > Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula'yı seçin.
  3. Ekran kartınızın sürücülerini güncelleyin. NVIDIA veya AMD'nin web sitesinden en son sürücüleri indirip kurun.
  4. Grafik sürücünüzdeki ölçekleme ayarlarını değiştirin. Ekran kartı denetim masasından (NVIDIA Denetim Masası veya AMD Radeon Ayarları) ölçekleme modunu değiştirip deneyin. Örneğin, GPU ölçeklemesini etkinleştirmeyi veya varsayılanı kullanmayı deneyebilirsiniz.
  5. Çözünürlük ayarlarını değiştirin. Oyun içi veya ekran çözünürlüğünüzü geçici olarak değiştirip senkronizasyonun çalışıp çalışmadığını test edin.

Kişi Yorumladı
Geri