Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

CS2'de Havit Fuxi H6 kulaklık sağ ve sol sesi ayırmıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
CS2'de Havit Fuxi H6 kulaklık sağ ve sol sesi ayırmıyor Arkadaşlar Havit Fuxi H6 marka kulaklık kullanıyorum. Genel olarak Bluetooth özelliği ile kullanıyorum. Kablosu ve dönüştürücüsü var ama dönüştürücüyü taksam bile mikrofon kısmı çalışmıyor, sesi iletmiyor. Bu yüzden her zaman Bluetooth olarak kullanıyorum.

YouTube'dan sağ/sol testi açtığımda gayet düzgün bir şekilde ayrı ayrı çalıştığını görüyorum, herhangi bir sorun yok. Ama CS2'ye girdiğimde sesler birleşik olarak geliyor. Arkada arkadaşımla Discord üzerinden seste oluyoruz, onunla ilgisi...

teşekkürler

CS2'de Havit Fuxi H6 kulaklık sağ ve sol sesi ayırmıyor
CS2'de Havit Fuxi H6 kulaklık ile yaşadığın sağ-sol ses ayrımı sorunu, oyunun ses ayarlarından veya Windows'un kulaklık için varsayılan ses formatından kaynaklanıyor olabilir. En sık karşılaşılan çözüm, Windows ses ayarlarından kulaklığının özelliklerine girip 'Gelişmiş' sekmesindeki varsayılan formatı kontrol etmek; burada Stereo yerine farklı bir seçenek seçiliyse Stereo'ya (örn: 16 bit, 44100 Hz Stereo) almayı denemelisin. Ayrıca oyunun kendi içindeki ses ayarlarında da mono/stereo seçeneği varsa onu kontrol etmek veya varsayılan ses çıkış aygıtının doğru kulaklık olarak ayarlandığından emin olmak faydalı olacaktır.

Kişi Yorumladı
Geri