Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

DayZ oyuna girince crash veriyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
DayZ oyuna girince crash veriyor Merhaba, arkadaşlarla DayZ oynamak için DayZ yükledim fakat sürekli crash veriyor. Neden olduğunu anlamadım ama bu oyunun ilk başta 3 tane kutucuk veriyor kurulumda onları tıklamadığım için hata verdiğini falan söylüyorlar. Eğer ondansa bu durumu nasıl düzelteceğim?
Aşağıya hem görsel hem de metin olarak hatayı yazdım teşekkürler.

Hata:

This report includes files that may contain personal information. For more information about how we process your personal data, please visit.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmeniz için lütfen Giriş yap veya ücretsiz Kayıt ol teşekkürler.

teşekkürler

DayZ oyuna girince crash veriyor Oyunu başlatmadan önce Steam kütüphanesinden "Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula" seçeneğini çalıştırmak, bu tür çökme sorunlarında en sık başvurulan ve işe yarayan çözüm olabiliyor. Eğer bu kontrol sonrasında sorun devam ederse, ekran kartı sürücülerinin en güncel sürüme sahip olduğundan ve gerekli DirectX ile Visual C++ paketlerinin sisteminde kurulu olduğundan emin olmak faydalı olacaktır. Arka planda çalışan gereksiz uygulamalar veya oyunla çakışabilecek üst katman (overlay) yazılımlarını geçici olarak devre dışı bırakmak da sorunun kaynağını bulmaya yardımcı olabilir.

Kişi Yorumladı
Geri