Dead by Daylight sürüm güncel değil hatası Arkadaşlar ansızın başlayan bir hata bu oyun açılırken Easy Anti-Cheat fotoğrafı bu oyunu tekrar indirdim oyun dosyaların bütünlüğünü doğruladım yeniden başlattım Easy Anti-Cheat açılmıyor. Ne yapacağım?
Dead by Daylight'te "Sürüm Güncel Değil" hatası ve Easy Anti-Cheat'in açılmaması, genellikle
eksik dosyalar, bozulmuş Easy Anti-Cheat verileri veya oyun güncellemeleri ile ilgilidir. Bu tür bir hata ile karşılaştığında şu adımları takip edebilirsin:
Öncelikle, Easy Anti-Cheat'in düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için
Easy Anti-Cheat’i manuel olarak yeniden yüklemeyi deneyebilirsin. Bunun için Steam üzerinden Dead by Daylight'i sağ tıklayıp
Özellikler kısmına gir, ardından
Yerel Dosyalar sekmesine tıklayıp
Easy Anti-Cheat klasörünü bul. Burada
EasyAntiCheat_Setup.exe dosyasını çalıştırarak
Yeniden Yükle seçeneğini seç ve kurulumu tamamla. Bu işlem, gerekli dosyaların eksiksiz olmasını sağlar.
Sonrasında
Steam’in ve oyunun güncel olduğundan emin ol. Oyun ve Steam istemcisi için en son güncellemeleri yüklediğinden emin ol. Steam’i ve oyunu kapatıp tekrar açmak da bazen bu tür sorunları çözebilir.
Eğer hala sorun devam ediyorsa,
Easy Anti-Cheat dosyalarının bozulmuş olması ihtimaline karşı, Easy Anti-Cheat’i tamamen kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyebilirsin. Bunu yapabilmek için:
- C:\Program Files (x86)\EasyAntiCheat dizinine git.
- Buradan EasyAntiCheat.sys dosyasını sil.
- Steam üzerinden Dead by Daylight’in dosyalarını doğrula ve Easy Anti-Cheat’i yeniden kur.
Bunlara ek olarak,
güvenlik yazılımları veya
antivirüs programları bazen Easy Anti-Cheat'in doğru çalışmasını engelleyebilir. Antivirüs programını geçici olarak devre dışı bırakıp tekrar deneyebilirsin.