Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Detroit Become Human açılmıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Detroit Become Human açılmıyor Detroit Become Human, Epic Games başlatıcısı üzerinden açmaya çalıştığımda ya tepkisiz kalıyor ya da dinamik ada bağlantı kitaplığında bulunamadı hatası veriyor. Process Monitor ile hata raporunu aldım ve alta linkini bırakıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.

www.mediafire.com

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmeniz için lütfen Giriş yap veya ücretsiz Kayıt ol teşekkürler.

MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmeniz için lütfen Giriş yap veya ücretsiz Kayıt ol teşekkürler.

Detroit Become Human açılmıyor sorununu çözmek için önce en olası nedenleri eleyip adım adım ilerlemek gerekir. Oyunun açılmaması çeşitli nedenlere bağlı olabilir. Epic Games başlatıcısı üzerinden yaşanan bu tür sorunlar genellikle uyumluluk, sürücü veya oyun dosyalarıyla ilgilidir. Hata raporu ve sistem bilgileri sorunun kökenini belirlemede yardımcı olacaktır.
Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Grafik sürücülerinin güncel olmaması
  • Oyun dosyalarının bütünlüğünün bozulması
  • Uyumluluk ayarlarının yanlış yapılandırılması
  • Arka planda çalışan çakışan uygulamalar
  • Eksik sistem bileşenleri veya güncellemeler
Detroit Become Human açılmıyor çözüm adımları
  1. Grafik sürücülerinizi güncelleyin. Bilgisayarınızdaki ekran kartı (NVIDIA, AMD, Intel) için en son sürücüleri üreticinin web sitesinden indirip kurun.
  2. Epic Games başlatıcısında oyunun dosya bütünlüğünü doğrulayın. Oyun kütüphanenizde Detroit: Become Human'a sağ tıklayıp 'Yönet' veya üç noktaya tıklayarak 'Doğrula' seçeneğini kullanın.
  3. Oyunun kurulu olduğu klasördeki ana çalıştırılabilir dosyayı (genellikle Detroit-SoD.exe) bulun. Dosyaya sağ tıklayıp 'Özellikler', ardından 'Uyumluluk' sekmesine gidin ve 'Bu programı yönetici olarak çalıştır' seçeneğini işaretleyin.
  4. Epic Games başlatıcısının kendisinin en güncel sürümde olduğundan emin olun. Gerekirse başlatıcıyı kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin.
  5. Tüm Windows güncellemelerini kontrol edin ve eksik olanları yükleyin. Sisteminizin güncel olması, gerekli kütüphanelerin eksik olmamasına yardımcı olur.
  6. Oyunu başlatmadan önce arka planda çalışan gereksiz veya çakışan uygulamaları kapatın. Antivirüs yazılımları veya diğer oyun platformları bazen çakışmalara neden olabilir.
  7. Oyunun sistem gereksinimlerini karşıladığınızdan emin olun ve eğer mümkünse, yakın zamanda sisteminizde yaptığınız donanımsal veya yazılımsal değişiklikleri gözden geçirin.

Kişi Yorumladı
Geri