Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Discord ekran paylaşırken oyunun diyalog sesleri gitmiyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Discord ekran paylaşırken oyunun diyalog sesleri gitmiyor Şimdi arkadaşlar, bu sorun biraz size ilginç gelecek ama gerçek. Mesela ben Discord'da bir oyun yayını yapıyorum, oyun yayını yaparken, yayını izleyen kişiye oyunun müzik sesleri geliyor fakat oyunun karakterlerinin diyalog sesleri gelmiyor. Bu sorunu Assassin's Creed 2 oynarken keşfettim, kendi kendime acaba oyundan dolayımı oluyor dedim fakat bu gün sabah sularında Resident Evil 7 biohazard yayını yaptım, yine aynı sorun ile karşılaştım. Yardımcı olabilecek var mı?

Discord ekran paylaşırken oyunun diyalog sesleri gitmiyor bu sorunun en sık rastlanan nedeni Discord'un kendi ses işleme ayarlarıyla ilgili. Discord'da Ayarlar > Ses ve Görüntü kısmına girip, 'Ses Alt Sistemi' seçeneğini 'Standard' yerine 'Legacy' olarak değiştirmeyi dene. Bu ayar, oyun içi diyaloglar gibi spesifik ses akışlarının doğru yakalanmasını sağlayabilir. Eğer bu işe yaramazsa, Windows'un Ses Mikseri'nde oyunun ses çıkışının farklı bir cihaza atanmadığından veya kısılmadığından emin olmak da önemli.

Kişi Yorumladı
Geri