Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Drakensang Online "Bütün bağlantı denemeleri başarısız oldu" hatası
Drakensang Online "Bütün bağlantı denemeleri başarısız oldu" hatası Daha önce açılan oyun şimdi "Bütün bağlantı denemeleri başarısız oldu" hatası veriyor. İnternet bağlantım var, hatta oyunda karakter seçme ekranına girebiliyorum, seçtikten sonra böyle kalıyor. Tarayıcılarda rahatlıkla gezinebiliyorum ama oyun açılmıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmeniz için lütfen
Giriş yap
veya ücretsiz
Kayıt ol
teşekkürler.
Drakensang Online "Bütün bağlantı denemeleri başarısız oldu" hatası için genelde birkaç basit kontrol sorunu hızlıca çözer.
Oyunun açılmaması ancak karakter seçme ekranına kadar ilerlenmesi, ağ bağlantınızın temel olarak çalıştığını gösterir. Sorun genellikle oyun dosyalarının bütünlüğü, ağ ayarları veya güvenlik yazılımları ile ilgilidir.
Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
Oyun dosyalarının bozulması veya eksik olması.
Güvenlik duvarı veya antivirüs yazılımlarının oyunu engellemesi.
Ağ sürücülerinin güncel olmaması veya çakışması.
DNS önbelleğinde veya ağ ayarlarında yaşanan sorunlar.
Oyun sunucuları ile iletişimde yaşanan aksaklıklar.
Drakensang Online "Bütün bağlantı denemeleri başarısız oldu" hatası çözüm adımları
Oyun istemcisinde bulunan "Dosyaları Doğrula" veya benzeri bir seçeneği kullanarak oyun dosyalarının bütünlüğünü kontrol edin ve eksik/bozuk dosyaları onarın.
Antivirüs ve güvenlik duvarı ayarlarınızda Drakensang Online ve başlatıcısı için istisna ekleyerek bağlantı engellemesini kaldırın.
Komut İstemi'ni yönetici olarak açıp sırasıyla `ipconfig /flushdns`, `netsh winsock reset` ve `netsh int ip reset` komutlarını çalıştırıp bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Ağ bağdaştırıcınızın sürücülerini Aygıt Yöneticisi üzerinden güncelleyin.
Oyunu başlatmadan önce oyunun ana çalıştırılabilir dosyasına sağ tıklayıp "Yönetici olarak çalıştır" seçeneği ile başlatmayı deneyin.
Oyunun önbellek dosyalarını temizlemek için oyunun destek belgelerinde belirtilen adımları izleyin.