Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Dying Light 1 "kullanılan profil değişti" hatasının tekrarlanmaması için ne yapılabilir?

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Dying Light 1 "kullanılan profil değişti" hatasının tekrarlanmaması için ne yapılabilir? Dying Light 1 oynarken bir anda tam ne yazdığını hatırlamıyorum ama "kullanılan profil değişti" gibi bir yazı çıkıp ana menüye attı ve oynadığım kayıt silinmişti. Oyundan çıkıp Epic Games'ten oyunu başlatacaktım altında bulut eşitleme yazdı sonra oyunu tekrar başlattığımda düzeldi yani oynadığım kayıt geri geldi. Ama bir daha aynısı olup bu sefer düzelmemesinden, oynadığım kaydın silinmesinden korkuyorum o yüzden böyle bir şeyin olmaması için alabileceğim bir önlem var mı?

Dying Light 1 "kullanılan profil değişti" hatasının tekrarlanmaması için ne yapılabilir? Bu tür profil sorunları genellikle bulut senkronizasyonu ile yerel kayıt dosyaları arasındaki çakışmalardan veya oyunun profil verilerindeki bozulmalardan kaynaklanır. İlk olarak Epic Games'te Dying Light 1 için bulut senkronizasyonunu geçici olarak devre dışı bırakın, ardından oyunun kayıt dosyalarının belgeler klasörünüzde (genellikle `...\Documents\Dying Light\out\save\` altında bulunur) sağlam olduğundan emin olun ve mutlaka bir yedeğini alın. Sonrasında oyunu başlatıp tekrar kaydederek durumu test edin ve ardından bulut senkronizasyonunu tekrar etkinleştirmeyi deneyin; bu, yerel dosyanızın önceliğini belirleyecektir. Eğer sorun devam ederse, antivirüs programınızın oyun dosyalarına müdahale etmediğinden emin olmak da yaygın bir çözümdür.

Kişi Yorumladı
Geri