Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Dying Light 2 ile etkilesime gecilmiyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Dying Light 2 ile etkilesime gecilmiyor Oyunu daha once 4-5 kez bitirmeme ragmen ilk defa boyle bir bug yasiyorum. Oynayanlar bilir water Tower gorevinde Search barney hideout kisminda Lucas'in dovmesi ustunde olan deri parcasi buluyoruz, sonra barney geliyor falan filan ama su an o dovmeyle iletisime gecemedigim icin kaldim burada.

Yedek save yok rollback yapinca duzelmiyor.
Onunla ayni gorevi yapip benim bugu kaldirabileceğimiz arkadasim da yok.

Bu sorunun farkli bir çözümü yok mudur bir hileyle bolum atlama falan mesela?

DL2...

teşekkürler

Dying Light 2 ile etkileşime geçilmiyor sorununuz, daha önce defalarca bitirdiğiniz bir oyunda böyle bir görev hatasıyla takılmanız gerçekten can sıkıcı. Bu tür ilerleme sorunları genellikle kayıt dosyalarının kendisinden veya oyunun çalıştığı klasörlerdeki izin problemlerinden kaynaklanabilir, bu yüzden ilk olarak Steam Cloud senkronizasyonunu kontrol etmek ve ardından Belgelerim klasöründeki oyun profili veya kayıt dosyalarını manuel olarak incelemek faydalı olabilir. Ayrıca, antivirüs yazılımınızın oyuna ait herhangi bir dosyayı yanlışlıkla karantinaya almadığından emin olmak da bu tür etkileşim hatalarının önüne geçebilir. Eğer bunlar işe yaramazsa, oyunu farklı bir kullanıcı profiliyle başlatmayı veya oyun dosyalarını tekrar doğrulamayı denemek farklı bir yol açabilir.

Kişi Yorumladı
Geri