Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Dying Light the Beast save dosyası yok

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Dying Light the Beast save dosyası yok Başıma gelen gayet basit bir olsay olsa da nasıl mümkün olduğu hakkında hiçbir fikrim yok ve hafif şok geçirmiş haldeyim. Dying Light the Beast oynamıştım kaydetmiştim sonra sıkılıp sildikten sonra aylar sonra bir daha indirince o save dosyası kendi kendine kaybolmuş. Save dosyası silinmiş. Oyun ilk defa oynuyormusum gibi yeni oyun kurdurtuyor ben de bunu istemiyorum doğal olarak kaydettigim yerden baslamak istiyorum. 12 saat oynanış sürem var yani kısada değil. Save dosyasını kurtarmanın...

teşekkürler

Dying Light the Beast save dosyası yok sorunu can sıkıcı, hele ki 12 saatlik ilerlemeniz kaybolduysa. Çoğu zaman bu tür kayıp save sorunlarının temelinde Steam Cloud senkronizasyonu yatıyor; öncelikle oyunun Steam ayarlarından Cloud senkronizasyonunun aktif olduğundan ve en son ne zaman güncellendiğinden emin olun. Eğer orada bir sorun görünmüyorsa, oyunun kendi belgeler klasöründeki (genellikle 'Documents\dyinglightthebeast' gibi bir yolda) save dosyalarını kontrol edin, nadiren de olsa antivirüs programları bu dosyaları karantinaya alabiliyor. Bu klasörde hala eski bir save dosyası bulabilirseniz, oyunu tekrar kurduktan sonra manuel olarak doğru konuma kopyalamak çoğu zaman sorunu çözüyor.

Kişi Yorumladı
Geri