Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

EA FC 26 anticheat yüzünden çöküyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
EA FC 26 anticheat yüzünden çöküyor Son 1-2 gündür FC 26'yı açarken kulaklıktan "bip" sesleri geliyordu. Onu düzelttim, ancak şimdi de javelin anticheat yüzünden sıkıntı yaşıyorum. Oyunu açarken sıkıntı yok, ancak oyun ekranına gelmeden crash veriyor ve bu hatayı alıyorum. Hile kullanmıyorum, oyun açıkken arkada VPN yok, Anticheat'i düzeltmeye çalıştım, sildim ve yeniden yükledim.

https://www.elfdaily.com/sosyal/eklenti/1780904178158-webp.2731484/

EA FC 26 anticheat yüzünden çöküyor
Bu tür anti-hile kaynaklı çökme sorunları bazen sistemdeki başka yazılımlarla çakışmalardan veya eksik/bozuk güvenlik bileşenlerinden kaynaklanabilir, bu yüzden ilk olarak oyunu yönetici modunda çalıştırmayı deneyebilirsin. Javelin anti-hile bileşenini oyunu kurduğun yerden silip, sonra tekrar temiz bir kurulumla yüklemek çoğu zaman işe yarar, hatta varsa tamir seçeneğini kullanmak da faydalı olabilir. Eğer sorun devam ederse, arka planda çalışan gereksiz uygulamaları veya güvenlik duvarı/antivirüs yazılımlarını geçici olarak devre dışı bırakarak test etmek, çakışan bir şey olup olmadığını anlamana yardımcı olabilir.

Kişi Yorumladı
Geri