Neler yeni

EDORUS ONLINE | 06.ARALIK.2020 | MAX LEVEL:70 | (SERVER AÇIK)

chachoza

Kullanıcı
Katılım
14 Kas 2020
Mesajlar
7
Puanları
1
Konum
istanbul
Kredi
2
Edorus, 1299 Old Myko tadında uzman yönetim kadrosu ile sizlerle..
. www.edorus.online ==> şimdiden üyeliğinizi almayı ve clienti indirmeyi unutmayın.
. Oyun içi düzen ve dengeyi bozabilecek gm arkadaşı, destek item, oyuncu ayrımcılığı vs. kesinlikle bulunmamaktadır.
. Max level : 70 (Oyun içerisinde level kasmaya yardımcı 70 üzerinde görev bulunmaktadır.Görevler hakkında bilgi alabileceğiniz npcler her haritada bulunmaktadır.)
. Drop Rate : (High Class için orta-zor, Unique silah - takı zor) olacak şekilde oyun içi denge bozulmadan optimum seviyede düzenlenmiştir.
. Forgotten Temple, aktif olarak her gün uygulanacaktır,Eventı tamamlayan oyuncular Mavi Kutu, yarıda bırakan oyuncular Kırmızı Kutu ile ödüllendirilecektir.
. Bi-Frost Zone, sorunsuz şekilde çalışmaktadır. Colony Zone'da bulunan Bi-Frost Monument'i kesen ırk, Zone'a giriş sağlayabilecektir. Monument'i kesen oyuncu Yeşil Kutu ile ödüllendirilecektir.
Bi-Frost Zone'da farklı yaratıklardan 7 farklı fragment elde ederek, high class ve unique item elde etme şansınız vardır.
. Chaos Stone, Bowl'da yer almaktadır. Kesen oyuncu Kırmızı Kutu ile ödüllendirilecektir.
. Lunar War, aktif olarak çalışmaktadır, Warder-1,Warder-2 kesen oyuncu Kırmızı Kutu, Keeper kesen oyuncu Yeşil kutu ile ödüllendirilecektir.
. Karakter ve ırk dengesi %100 orjinal Myko şeklinde olacaktır.
. Koxp, bug vs. rapor edebileceğiniz ya da aklınıza takılan oyun içi konularda sizlere destek sağlayabilecek uzman gm kadromuz aktif şekilde bulunmaktadır.

www.edorus.online
+++
up
 
Son düzenleme:

Üst