Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Epic Games Uncharted açılırken CMD açılıyor ve oyun açıldıktan 1 dakika sonra kapanıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Epic Games Uncharted açılırken CMD açılıyor ve oyun açıldıktan 1 dakika sonra kapanıyor Selam arkadaşlar. Yaklaşık 4 ay önce Uncharted'a başladım biraz oynayıp ara verdim. Bugün tekrar başlamak istedim fakat oyun açılırken CMD açılıyor, sonrasında oyun açılma introsu bittikten sonra oyun kapanıp Epic Games Launcher açılıyor. Nedenini ve çözümünü bilen var mı?

Epic Games Uncharted açılırken CMD açılıyor ve oyun açıldıktan 1 dakika sonra kapanıyor hatasında en hızlı sonuç veren yöntemler aşağıdaki sırayla denenebilir.
Oyunun açılırken Komut İstemi penceresinin belirmesi ve ardından kapanması, genellikle oyun dosyalarında bir bozulma, sistem izinlerinin yetersizliği veya arka planda çalışan uyumsuz yazılımlardan kaynaklanır. Bu durum, oyunun başlatılmasını engelleyerek veri kaybına veya çakışmalara yol açabilir.
Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Oyun dosyalarının bütünlüğünün bozulmuş olması
  • Yetersiz yönetici izinleri veya dosya erişim kısıtlamaları
  • Arka planda çalışan ve oyunla çakışan yazılımlar
  • Eski veya uyumsuz ekran kartı sürücüleri
  • Epic Games Launcher'daki geçici hatalar veya önbellek sorunları
Epic Games Uncharted açılırken CMD açılıyor ve oyun açıldıktan 1 dakika sonra kapanıyor çözüm adımları
  1. Epic Games Launcher'ı yönetici olarak çalıştırın.
  2. Oyun dosyalarının bütünlüğünü kontrol edin: Epic Games Launcher'da Uncharted oyununa gidin, üç nokta menüsüne tıklayın, 'Doğrula' seçeneğini seçin ve işlemi tamamlayın.
  3. Ekran kartı sürücülerinizin güncel olduğundan emin olun. Gerekirse temiz kurulum yapın.
  4. Arka planda çalışan gereksiz uygulamaları (antivirüs yazılımları dahil) kapatarak oyunu tekrar çalıştırmayı deneyin.
  5. Epic Games Launcher'ın önbelleğini temizleyin. Bunu yapmak için Launcher'ı kapatın, Çalıştır penceresini (Win+R) açın, "%programdata%/EpicGamesLauncher" yazıp Enter'a basın, 'Saved' klasörünü bulun ve içindeki 'webcache' klasörünü silin. Ardından Launcher'ı tekrar açın.

Kişi Yorumladı
Geri