Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Epic Games'ten alınan God of War oyunu siyah ekran veriyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Epic Games'ten alınan God of War oyunu siyah ekran veriyor Oyunu Epic Games'ten almıştım. Oyunu Client'dan başlatınca oyunun penceresi geliyor fakat 2-3 sn boyunca kalıp siyah ekran gösteriyor, sonra kapanıp tekrardan Client'e atıyor. Fakat oyunu kendi kısayolundan başlatırsam oyun arkada çalışmaya devam ediyor fakat hiçbir zaman sekmesi açılmıyor ama görev yöneticisinde aktif olarak görünüyor. Gene 4-5 sn sonra oyun hata veriyor, 4 tane dosyası eksik diye fakat kendi kurulum klasöründe bu dosyalar mevcut. Epic Games'ten eksik dosyaları kontrol...

teşekkürler

Epic Games'ten alınan God of War oyunu siyah ekran veriyor Bu tür durumlarda en sık rastlanan neden, eksik veya bozuk oyun dosyalarıdır; bu yüzden ilk adım olarak Epic Games Launcher üzerinden "Doğrula" seçeneğini kullanmanızı tavsiye ederim. Eğer bu adım sorunu çözmezse, ekran kartı sürücülerinizin güncel olduğundan emin olun, zira güncel olmayan sürücüler de benzer siyah ekran hatalarına yol açabilir. Ayrıca, en güncel Microsoft Visual C++ Redistributable paketlerinin sisteminizde yüklü olduğunu kontrol etmek de faydalı olacaktır.

Kişi Yorumladı
Geri