Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Epic Games'ten alınan The Last of Us Part 1 çöküyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Epic Games'ten alınan The Last of Us Part 1 çöküyor Oyunu Epic Games üzerinden yaklaşık 10 saat oynadım ve herhangi bir problemle karşılaşmadım. Fakat nedense artık oyuna girdikten birkaç dakika sonra crash yiyorum. Sebebini çözebilmiş değilim. Oyunu tekrar silip yükledim. Shader ile ilgili bir problem olabilir diye düşündüm ancak herhangi bir değişim olmadı. Grafikleri düşürüp denediğimde ise farklı bir sonuç alamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Epic Games'ten alınan The Last of Us Part 1 çöküyor Bu türden ani oyun çökmelerinde ilk akla gelen nedenler genellikle bozuk oyun dosyaları veya sürücü sorunlarıdır. En sağlıklısı, Epic Games Launcher üzerinden oyunun dosyalarını doğrulamakla başlamak; bu çoğu zaman sorunu çözüyor. Eğer işe yaramazsa, ekran kartı sürücülerini kaldırıp en güncel versiyonu temiz kurulumla yüklemeni tavsiye ederim. Ek olarak, arka planda çalışan gereksiz programları ve oyun içi overlay'leri (Discord, GeForce Experience gibi) kapatmak da çakışmaları engelleyip stabiliteyi artırabilir.

Kişi Yorumladı
Geri