Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Epic Games'ten indirilien I Have No Mouth and I Must Scream açılmıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Epic Games'ten indirilien I Have No Mouth and I Must Scream açılmıyor Merhaba. Bildiğiiz üzere Harlan Elliso'un 1967 yılında yazdığı I Have No Mouth and I Must Scream adlı kitabın 1995'te çıkan oyunu bu haftalığına Epic Games'te ücretsiz oldu hevesle oyunu yükleyip açmama rağmen oyununun ana menüsü açıldı ama yeni oyuna tıklayıca yüklenme ekranında kaldı. Dosyaları doğruladım uyumluluk ayarlarıyla oynadım ama olmadı. Başka yöntemi olan var mı veya açmayı başaran? Yardım ederseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ederim :)

VAN9003 hatası nasıl çözülür? Valorant'ın bu güvenlik hatası genellikle Secure Boot ve TPM ayarlarıyla ilgili çakışmalardan kaynaklanıyor ve "invalid signature" hatası almanız BIOS'unuzun UEFI modunda doğru şekilde yapılandırılmadığını gösterebilir. Çoğu zaman sorunun çözümü, BIOS ayarlarında CSM (Compatibility Support Module) seçeneğini devre dışı bırakıp sistemin yalnızca UEFI olarak önyükleme yapmasını sağlamaktır. Bu adım, Secure Boot ile ilgili yaşanan bu türden imza hatalarının önüne geçmek için oldukça etkilidir.

Kişi Yorumladı
Geri