Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Epic Games'ten oynanan PUBG "ınıtıalızıng" ekranında kalıyor ve lobi simgeleri görünmüyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Epic Games'ten oynanan PUBG "ınıtıalızıng" ekranında kalıyor ve lobi simgeleri görünmüyor Merhaba. Oyunu Epic Games'ten indirdim. Geçen gün oyuna girmek istedim. Sonra oyun açılırken vazgeçtim ve oyun açılmasın diye Görev Yöneticisi'nden PUBG ile alakalı olan her şeyi kapattım. Daha sonra akşam oyuna girmek istediğimde oyun Türkçe olmasına rağmen oyun başlatılırken "ınıtıalızıng" yazıyor ve o ekranda 1 dakika kadar bekledikten sonra o yazı "bağlanılıyor" olarak değişiyor ve oyuna giriyor. Ayrıca ben PUBG'ye özel NVIDIA'dan renk ayarı yapmıştım.

Oyuna her girdiğimde oyuna görev...

teşekkürler

Epic Games'ten oynanan PUBG "ınıtıalızıng" ekranında kalıyor ve lobi simgeleri görünmüyor Bu başlatma sorunu, özellikle oyunu görev yöneticisinden kapatma sonrası, genellikle oyun dosyalarının bütünlüğündeki bozulmalardan veya arka planda çalışan çakışan uygulamalardan kaynaklanır. İlk adım olarak Epic Games Launcher üzerinden PUBG'nin dosyalarını doğrulamayı dene, bu tür donmaları gidermede en sık işe yarayan yöntemdir. Ardından, Discord overlay gibi oyun içi veya sistem genelindeki tüm yardımcı programları kapatıp tekrar girmeyi dene. Eğer sorun devam ederse, ekran kartı sürücülerinin en güncel sürümüne temiz bir kurulumla geçmek ve NVIDIA kontrol panelindeki renk ayarlarını varsayılana döndürmek de bu görsel sorunları çözebilir.

Kişi Yorumladı
Geri