Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

ETS 2 15-20 dakikada oyundan atıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
ETS 2 15-20 dakikada oyundan atıyor Merhaba, Euro Truck Simulator 2 ne zaman oyuna girsem 15-20 dakika oynatıp atıyor, bazen oyuna girince atıyor kimi zaman pembe bir ekran çıkıyor. Bir ara çözüldü gibi oldu 1-2 saat oynadım geri attı. Attığında herhangi bir uyarı falan almıyorum. Bazen Steam'den Oyna'ya basınca da hiç açılmıyor. Bir ara DLC'leri crackledim biraz mod yükledim sonrasında DLC'leri satın aldım. Şu an modlarda aktif değil. Ancak atıyor. Defalarca dosyaları doğruladım, yerel dosyaları sildim baştan yükledim...

teşekkürler

ETS 2 15-20 dakikada oyundan atıyor yaşanıyorsa sorun çoğunlukla dosya bütünlüğü, izinler veya sürücü uyumsuzluğundan çıkar.
Oyunun belirli bir süre sonra çökmesi, açılmaması veya pembe ekran gibi sorunlar can sıkıcı olabilir. Özellikle modlar veya DLC'ler yüklendikten sonra bu tür problemler sıkça görülür.

Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Oyun dosyalarının bütünlüğünün bozulması veya eksik olması.
  • Ekran kartı sürücülerinin güncel olmaması veya uyumsuzluğu.
  • Kaydedilmiş oyun dosyalarında (save files) oluşan bozulmalar.
  • Arka planda çalışan ve oyunla çakışan uygulamalar.
  • Yüklenen modların veya DLC'lerin oyunun kendisiyle uyumsuz olması.
ETS 2 15-20 dakikada oyundan atıyor çözüm adımları
  1. Steam istemcisini yönetici olarak çalıştırın.
  2. Steam'de Oyunlar > Euro Truck Simulator 2'ye sağ tıklayın, Özellikler > Yerel Dosyalar > Steam Entegrasyonunu Devre Dışı Bırak'ı seçin.
  3. Belgelerim klasöründeki ETS2 klasörünü (kayıt dosyaları dahil) yedekleyip silin.
  4. Ekran kartı sürücülerinizi tamamen kaldırıp en güncel sürümü temiz kurulumla yükleyin.
  5. Oyun başlattığınızda arka planda çalışan gereksiz programları kapatın.
  6. Oyun içi grafik ayarlarını düşürerek test edin.
  7. Tüm DLC'leri ve modları devre dışı bırakarak oyunu başlatmayı deneyin.

Kişi Yorumladı
Geri