Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

ETS 2 kaza anında oyundan atıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
ETS 2 kaza anında oyundan atıyor Her şeyi denedim. ETS 2'yi Steam'den sildim, tekrar kurdum. Yeni bir profil açtım, tüm modları kapattım, ASUS G17 dizüstü bilgisayarım performans modu 3070 Ti ekran kartı ve 16 GB RAM'im var. AI aracı/kamyonla çarpıştığımda 0,5 saniye donuyor ve oyun kapanıyor, Steam sayfasına dönüyor.

ETS 2 kaza anında oyundan atıyor hatasında en hızlı sonuç veren yöntemler aşağıdaki sırayla denenebilir.
Oyun dosyaları, sürücüler veya donanım çakışmaları bu tür ani kapanmalara yol açabilir. Bilgisayarınızın ve oyunun durumunu kontrol ederek sorunun temel nedenini belirlemek önemlidir. Bu adımlar, yaygın sorunları hızlıca çözmenize yardımcı olacaktır.

Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Oyun dosyalarının bozuk olması veya eksik olması.
  • Güncel olmayan veya uyumsuz ekran kartı sürücüleri.
  • Arka planda çalışan çakışan uygulamalar.
  • Donanımsal aşırı ısınma sorunları.
  • Oyunun grafik veya sistem ayarlarındaki uyumsuzluklar.

ETS 2 kaza anında oyundan atıyor çözüm adımları
  1. Steam üzerinden "Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula" seçeneğini çalıştırın.
  2. NVIDIA sürücülerinizi en son sürümüne güncelleyin veya temiz kurulum yapın.
  3. Oyun ayarlarına girerek "Oynanış" sekmesindeki "Rastgele Yol Olayları" seçeneğinin işaretini kaldırın.
  4. Oyun içindeki grafik ayarlarını düşürün, özellikle "Grafik Kalitesi" ve fizik ile ilgili seçenekleri. Test için düşük ayarlarda bir kaza senaryosu deneyin.
  5. Dizüstü bilgisayarınızın fanlarının temiz olduğundan ve iyi çalıştığından emin olun. Oyun oynarken aşırı ısınma olup olmadığını kontrol edin.
  6. Oyunun kurulu olduğu sürücüde en az 20 GB boş alan olduğundan emin olun. Oyun dosyalarına tam erişim izni verilip verilmediğini kontrol edin.
  7. Tüm harici modları (varsa) kaldırın ve oyunun kurulu olduğu Steam klasörüne temiz bir profil ile yeniden başlatmayı deneyin.

Kişi Yorumladı
Geri