Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü ETS 2 otobüs modu ile yolcu alınacakken oyun çöküyor

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
ETS 2 otobüs modu ile yolcu alınacakken oyun çöküyor Dün ETS 2 adlı oyunuma Türkiye haritası modu ve otobüs modu kurmuştum. Sonra otobüsümle otogara gittim, işi aldım, tam otobüsü park ettim dorseyi bağla dedim oyun patladı. Bunu 2 3 defa denedim hep oldu. Bu yolcu alma için farklı bir mod mu lazım veya ben mi yanlış yapıyorum?

Çözüm
ETS 2 otobüs modu ile yolcu alınacakken oyun çöküyor Dün ETS 2 adlı oyunuma Türkiye haritası modu ve otobüs modu kurmuştum. Sonra otobüsümle otogara gittim, işi aldım, tam otobüsü park ettim dorseyi bağla dedim oyun patladı. Bunu 2 3 defa denedim hep oldu. Bu yolcu alma için farklı bir mod mu lazım veya ben mi yanlış yapıyorum?

ETS 2'de otobüs modu ile yolcu alma sırasında oyun çöküyorsa, bu genellikle mod uyumsuzlukları veya eksik dosyalar nedeniyle olur. Türkiye haritası ve otobüs modunu birlikte kullanmak bazen çakışmalara yol açabilir. Bu durumu çözmek için şu adımları takip edebilirsin:

1. Modları Kontrol Et ve Uyumluluğu Sağla: Otobüs modu ve Türkiye haritası modu birbirleriyle uyumsuz olabilir...

ETS 2'de otobüs modu ile yolcu alma sırasında oyun çöküyorsa, bu genellikle mod uyumsuzlukları veya eksik dosyalar nedeniyle olur. Türkiye haritası ve otobüs modunu birlikte kullanmak bazen çakışmalara yol açabilir. Bu durumu çözmek için şu adımları takip edebilirsin:

1. Modları Kontrol Et ve Uyumluluğu Sağla: Otobüs modu ve Türkiye haritası modu birbirleriyle uyumsuz olabilir. Otobüs modunu kullandığında, yolcu taşıma işlevi için özel bir mod (yolcu taşıma işini gerçekleştiren) gerekebilir. Bu nedenle modlar arasında uyumsuzluk olup olmadığını kontrol et.
  2. Modları Sırasıyla Etkinleştir: Modları sırasıyla etkinleştirerek hangisinin çökmesine neden olduğunu bulabilirsin. İlk olarak yalnızca Türkiye haritasını ve otobüs modunu etkinleştir, sonra diğer modları sırayla ekleyip deneyerek hangisinin soruna yol açtığını öğren.
  3. Yolcu Taşıma Modunu Ekle: Eğer yolcu taşıma işlemiyle ilgili başka bir mod eksikse, Yolcu Taşıma Modu (Passenger Mod) indirip kurman gerekebilir. Bu mod, otobüsle yolcu taşıma işini düzgün şekilde yapmanı sağlar.
  4. Modları Güncelle: Modların eski sürümleri de uyumsuzluk yaratabilir. Modların en son sürümlerini indirip güncellediğinden emin ol.
  5. Dorse ve Otobüs Ayarlarını Kontrol Et: Otobüs modunun dorseyle uyumsuz olma ihtimali var. Dorseyi bağlama işlemini dikkatlice yap ve otobüs modunun doğru dorseyi desteklediğinden emin ol. Bazı otobüs modları, belirli dorselere sahip değildir.
  6. Oyun Dosyalarını Doğrula: Steam üzerinden oyun dosyalarını doğrulamak, eksik veya bozuk dosyaları düzeltebilir. Steam kütüphanesinden ETS 2'ye sağ tıkla, ÖzelliklerYerel DosyalarDosyaları Doğrula seçeneğine tıkla.

Bu adımları takip ederek sorunun kaynağını bulabilir ve çözebilirsin.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri